De Pier verwelkomt 100.000ste bezoeker

Convenience - De Pier in Scheveningen zijn 100.000ste bezoeker mogen verwelkomen. Marion en Harm uit Groesbeek werden door het team van De Pier in het zonnetje gezet.

Na de heropening van het gerenoveerde bovendek, het pannenkoekenrestaurant, de toren en Bungyjump Holland op zaterdag 18 juli is De Pier weer een drukbezochte Scheveningse attractie. Eigenaren KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep zijn blij met het hoge bezoekersaantal in slechts twee weken tijd en kijken er naar uit om ook de deuren van het benedendek met een breed scala aan ondernemers te kunnen openen. Vanaf dat moment heeft De Pier zijn bezoekers nog meer te bieden op het gebied van food, drinks, shopping en entertainment. Naar verwachting vindt de opening van de kiosken op het benedendek binnen een paar weken plaats.

Verrast
Marion en Harm uit Groesbeek waren vandaag de 100.000ste bezoekers en werden daarom verrast met een uitgebreide lunch bij het pannenkoekenrestaurant en een shoot bij ‘Groeten uit Scheveningen’, de nieuwe fotobooth op De Pier.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Martijn Louws