Deelnemers NK Jonge Koks bekend


Kampioenschap - Wie gaat Ralph Benneker van De Bloemenbeek* als NK Jonge Kok 2019 opvolgen? Die vraag moet beantwoord worden op het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks 2020. De wedstrijd wordt verzorgd door het Gastronomisch Gilde en vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op woensdag 15 januari 2020 gaan acht talenten de strijd aan met elkaar om uit te maken wie de winnaar wordt. Zij gaan uitmaken welke jonge kok, tot en met 25 jaar, het meest gepassioneerd is, bestand is tegen ‘een beetje’ stress en creatief kan omgaan met onverwachte producten uit een black box? De kandidaten zijn: Danique Denkers van Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode Frank Daris van Restaurant Nuance** in Duffel (België) Sebastiaan Follong van De Leest*** in Vaassen Simon Jonk van Restaurant Lucas Rive* in Hoorn Jara Beerling van De Nederlanden* in Vreeland Jasper Panis van Bord’Eau* in Amsterdam Femke Klaassen van Restaurant De Librije*** in Zwolle Joyce Brand van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht Bron: Gastronomisch Gilde Kampioenschap - Wie gaat Ralph Benneker van De Bloemenbeek* als NK Jonge Kok 2019 opvolgen? Die vraag moet beantwoord worden op het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks 2020. De wedstrijd wordt verzorgd door het Gastronomisch Gilde en vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op woensdag 15 januari 2020 gaan acht talenten de strijd aan met elkaar om uit te maken wie de winnaar wordt. Zij gaan uitmaken welke jonge kok, tot en met 25 jaar, het meest gepassioneerd is, bestand is tegen ‘een beetje’ stress en creatief kan omgaan met onverwachte producten uit een black box? De kandidaten zijn: Danique Denkers van Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode Frank Daris van Restaurant Nuance** in Duffel (België) Sebastiaan Follong van De Leest*** in Vaassen Simon Jonk van Restaurant Lucas Rive* in Hoorn Jara Beerling van De Nederlanden* in Vreeland Jasper Panis van Bord’Eau* in Amsterdam Femke Klaassen van Restaurant De Librije*** in Zwolle Joyce Brand van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht Bron: Gastronomisch Gilde

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees bericht



Koffiebranderij Mocca d’Or wordt partner van Gastronomisch Gilde

Samenwerking – Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle en het Gastronomisch Gilde zijn een partnership aangegaan. De samenwerking moet bijdragen aan het bieden van kennis, keuze en inspiratie voor de Nederlandse gastronomie. Beide partijen willen de lat hoog leggen in hun ambities de beste op hun gebied te willen zijn.

Lees bericht



Nederland plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge

Wedstrijd - Nederland heeft zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Globals Chefs Challenge in Singapore in 2024. Deze wedstrijden worden georganiseerd door World Association of Chefs Societies (WACS) waar in Nederland het Gastronomisch Gilde bij aangesloten is. Tom Lamers en Tim Hoppe vertegenwoordigden Nederland tijdens de voorronde in Rimini.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid