Deelnemers NK Jonge Koks bekend
Kampioenschap - Wie gaat Ralph Benneker van De Bloemenbeek* als NK Jonge Kok 2019 opvolgen? Die vraag moet beantwoord worden op het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks 2020. De wedstrijd wordt verzorgd door het Gastronomisch Gilde en vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op woensdag 15 januari 2020 gaan acht talenten de strijd aan met elkaar om uit te maken wie de winnaar wordt. Zij gaan uitmaken welke jonge kok, tot en met 25 jaar, het meest gepassioneerd is, bestand is tegen ‘een beetje’ stress en creatief kan omgaan met onverwachte producten uit een black box? De kandidaten zijn: Danique Denkers van Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode Frank Daris van Restaurant Nuance** in Duffel (België) Sebastiaan Follong van De Leest*** in Vaassen Simon Jonk van Restaurant Lucas Rive* in Hoorn Jara Beerling van De Nederlanden* in Vreeland Jasper Panis van Bord’Eau* in Amsterdam Femke Klaassen van Restaurant De Librije*** in Zwolle Joyce Brand van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht Bron: Gastronomisch Gilde Kampioenschap - Wie gaat Ralph Benneker van De Bloemenbeek* als NK Jonge Kok 2019 opvolgen? Die vraag moet beantwoord worden op het Nationaal Kampioenschap voor Jonge Koks 2020. De wedstrijd wordt verzorgd door het Gastronomisch Gilde en vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. Op woensdag 15 januari 2020 gaan acht talenten de strijd aan met elkaar om uit te maken wie de winnaar wordt. Zij gaan uitmaken welke jonge kok, tot en met 25 jaar, het meest gepassioneerd is, bestand is tegen ‘een beetje’ stress en creatief kan omgaan met onverwachte producten uit een black box? De kandidaten zijn: Danique Denkers van Restaurant Wollerich* in Sint-Oedenrode Frank Daris van Restaurant Nuance** in Duffel (België) Sebastiaan Follong van De Leest*** in Vaassen Simon Jonk van Restaurant Lucas Rive* in Hoorn Jara Beerling van De Nederlanden* in Vreeland Jasper Panis van Bord’Eau* in Amsterdam Femke Klaassen van Restaurant De Librije*** in Zwolle Joyce Brand van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht Bron: Gastronomisch Gilde
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend
Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.
Lees berichtYornie van Dijk van Restaurant Basiliek wint eerste Green Chef’s Hat
Wedstrijd - Yornie van Dijk van Restaurant Basiliek* uit Harderwijk is de eerste winnaar geworden van de nieuwe 100% plantaardige kookwedstrijd de Green Chef’s Hat. Maandag 18 september, op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam streden 5 deelnemers om de titel.
Lees berichtKoffiebranderij Mocca d’Or wordt partner van Gastronomisch Gilde
Samenwerking – Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle en het Gastronomisch Gilde zijn een partnership aangegaan. De samenwerking moet bijdragen aan het bieden van kennis, keuze en inspiratie voor de Nederlandse gastronomie. Beide partijen willen de lat hoog leggen in hun ambities de beste op hun gebied te willen zijn.
Lees berichtGastvrij Rotterdam zet horecapersoneel in campagne centraal
Campagne - De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam, die van 18 tot en met 20 september in Rotterdam Ahoy wordt gehouden, krijgt ter gelegenheid van de tiende editie een nieuw campagnebeeld. Centraal daarin staat de horecaprofessional.
Lees berichtNederland plaatst zich voor finale Global Chefs Challenge
Wedstrijd - Nederland heeft zich in Rimini geplaatst voor de finale van de Globals Chefs Challenge in Singapore in 2024. Deze wedstrijden worden georganiseerd door World Association of Chefs Societies (WACS) waar in Nederland het Gastronomisch Gilde bij aangesloten is. Tom Lamers en Tim Hoppe vertegenwoordigden Nederland tijdens de voorronde in Rimini.
Lees berichtNederlands Culinair Team scoort twee medailles tijdens Worldcup
Wedstrijd - Het Culinary Team the Netherlands heeft in Luxemburg twee medailles in de wacht gesleept tijdens de Culinary Worldcup 2022. Op het onderdeel “Chefs Table” werd brons gewonnen en woensdag won het team tijdens het onderdeel Hot Kitchen een zilveren medaille.
Lees bericht