Deliveroo beidt restaurant bezorgservice uit naar Amersfoort

Deliveroo breidt in Nederland het aantal plaatsen met restaurant bezorgservice verder uit

Bezorging - Deliveroo heeft zijn restaurant bezorgservice uitgebreid naar de stad Amersfoort. Deliveroo zegt vanaf nu ook in ‘de Keistad’ binnen gemiddeld 30 minuten gerechten van onder andere Madonna, The Streetfood Bar en Nul33 te bezorgen.  

In 2015 fietsten de bezorgers van Deliveroo Nederland binnen met de missie om de standaarden voor bezorging te veranderen. Een kleine drie jaar later levert het van origine Britse bedrijf in 14 Nederlandse steden. “Deliveroo bezorgt aan duizenden mensen in heel Nederland”, licht Mathieu de Lophem, general manager Deliveroo Benelux toe. “We kijken ernaar uit om nog meer restaurants te helpen hun klantenbestand uit te breiden.”
De favoriete gerechten van Amersfoortse restaurants zijn vanaf vrijdag via een website of Deliveroo-app te bestellen. Bestellingen worden online geplaatst en direct betaald. Ook kunnen de bestellingen een dag van tevoren worden ingepland. De reis van de bezorger en de bestelling is via GPS-tracking van minuut tot minuut te volgen.

Start
Na een start in 2015 in Amsterdam bezorgt Deliveroo in Nederland ook in Haarlem, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Leiden, Delft, Breda, Den Bosch, Tilburg, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk