Derde editie Convenience Connected op 29 mei in Amsterdamse Circl

Derde Convenience Connected

Bijeenkomst - Op 29 mei aanstaande organiseert het team van Convenience Connected (GfK, IRI en Orange Peak Company) de derde editie van Convenience Connected. Deze jaarupdate geeft foodserviceorganisaties actief binnen petrol, travel of city inzage in de ontwikkelingen op het gebied van food. De bijeenkomst wordt gehouden in The Circl op de Zuidas in Amsterdam.

Naast marktcijfers zijn er op de dag zelf ook sprekers vanuit koffiesector (Selecta), groothandel (Lekkerland), leveranciers (Tony’s Chocolonely) en vanuit de gemaksformules (Albert Heijn To Go). Vertegenwoordigers van deze bedrijven geven hun visie op de veranderingen en ontwikkelingen in de conveniencemarkt. hun visie op de sector.

Afgelopen jaar mag wat Convenience Connected betreft de boeken in als het jaar van de doorbraak van convenience foodformules binnen petrol, travel en city, schrijft de organisatie in de uitnodiging. Formules als Albert Heijn, Jumbo, La Place, Spar en Coop hebben inmiddels hun ambities laten zien met de opening van nieuwe formats op juist dit soort high-traffic locaties.

Een interessante ontwikkeling in een domein waar de gevestigde organisaties langs de weg sowieso al worden uitgedaagd met vraagstukken omtrent alternatieve brandstoffen en een verdere aanscherpingen in de tabakswetgeving. Wat betreft foodservice op stations lijkt er eveneens genoeg ontwikkeling in aantocht, deels gedreven door de mogelijke afstoot van een aantal activiteiten door NS Stations Retail maar misschien nog wel meer door de alsmaar groeiende reizigersstromen.

Volgens het team van Convenience Connected een goed moment voor een marktupdate, volledig uiteengezet in het nieuwe jaarrapport van Convenience Connected. Tijdens het Convenience Connected Jaarupdate worden de belangrijkste inzichten en conclusies besproken op basis van de gemeenschappelijke databronnen van GfK, IRI en Orange Peak Company.

Het programma (inloop vanaf 13:30 uur - netwerkborrel vanaf 17:30 uur):

•Dagvoorzitter Roland Koopman, Anchor, RTL Z news

•Rob Morren, Sector Banker Food, ABN AMRO

•Bas van Eekelen, Manager Foodservice & Foodretail, GfK

•Sjoerd van den Dungen, Group Starbucks Director, Selecta

•Freek van Beek, Directeur Inkoop & Category Management, Lekkerland

•Ynzo van Zanten, Chief Evangelist, Tony’s Chocolonely

•Jan-Willem Dockheer, General Manager, Albert Heijn To Go.

Covenience Connected wordt gehouden in The Circl op de Zuidas in Amsterdam (bij hoofdkantoor ABN AMRO) op dinsdag 29 mei. Inschrijven kan hier.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek