Derde franchiselocatie voor Par Hasard

Ondernemer Vincent Weijl met vriendin opent binnenkort een Par Hasard aan Hoofddorpplein in Amsterdam

Formulenieuws – Voor de zomer wordt in de Amsterdamse Schinkelbuurt de derde franchiselocatie geopend van de café-friterie Par Hasard. Eigenaar Xander Hasaart vond in Vincent Weijl de geschikte ondernemer voor zijn bourgondische concept.

Inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen. Twee in Amsterdam, eentje in Scheveningen en eentje in Almere. De vestiging aan het Hoofddorpplein in de hoofdstad komt daar dus nog bij en later opent ook nog een locatie in Alkmaar.

Ondernemer Vincent Weijl heeft altijd passie voor de horeca gehad en besloot na zijn carrière als profvoetballer de weg van de gastvrijheid in te slaan. “Ik ben erg enthousiast over Par Hasard. Het heeft de Nederlandse frites weer op de kaart gezet. Hoofddorpplein is een locatie met veel potentie. We krijgen een groot terras met circa 50 zitplaatsen waar we de hele dag zon hebben. We zijn straks 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. Of je als gast nu komt voor frites met mayo van de friterie, voor een glas champagne aan de bar of om uitgebreid te dineren met topkwaliteit wijnen: Par Hasard is geschikt voor elke gelegenheid,” aldus Weijl.

Huisgemaakte frites

Par Hasard biedt ambachtelijke frites in combinatie met gerechten, een glas wijn en bourgondische gezelligheid. Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en biologische frikadellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, Limburgs Zoervleis en bavette van Angus te bestellen. Uniek aan het concept is dat de friterie doorloopt in een café met bar. De gerechten van Par Hasard kunnen worden afgehaald en bezorgd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek