Dinner in Motion verhuist naar Eindhoven

Dinner in Motion opent op vaste locatie in Eindhoven

Horeca – Het belevenisrestaurant Dinner in Motion (DIM) verhuist van Utrecht naar Eindhoven. Het digitale dinerconcept opent in november een permanenete locatie in winkelcentrum Piazza in Eindhoven.

Dineren bij DIM is anders dan bij een ‘normaal’ restaurant. Met in totaal 36 gasten neem je plaats aan één lange tafel. Op de tafel en wanden wordt  geprojecteerd waardoor de ruimte verschillende gedaantes kan aannemen. In deze ‘360° beleving’ wordt het menu geserveerd. Zodra gasten binnenkomen begint de ervaring met kaviaar en eindigt met de eetbare parels, terwijl de beeltenis van het ‘meisje met de parels’ van Johannes Vermeer op het bord is geprojecteerd. De chefs van DIM zoeken zo  telkens nieuwe combinaties tussen smaak en beeld; feitelijk is het ‘Eten met je ogen’

Nieuwe dineren

Horecaondernemer Bram van der Vorst is met DIM begonnen in 2016 als tijdelijk restaurantconcept eerst in Waalre en daarna in Utrecht. Van der Vorst: “We hebben in 2 jaar tijd Nederland kennis laten maken met een nieuwe vorm van dineren.” Nu het concept levensvatbaar is gekeken naar een permanente locatie. DIM in Eindhoven heeft plaats voor 108 gasten. Van der Vorst sluit meerdere vestigingen in Nederland niet uit.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek