Directiewissel bij Van Hoeckel


Persoonlijk - Na zes jaar neemt Paul van Berkel afscheid bij van Van Hoeckel en draagt hij het stokje over aan Rodney de Haas. In de afgelopen jaren heeft Van Hoeckel onder leiding van Van Berkel een duidelijke koers uitgezet om haar dienstverlening af te stemmen op de ontwikkelingen binnen de zorgmarkt. Van Hoeckel wil ‘de mooie momenten van de dag steunen’ en dat zijn in de zorg toch vooral de maaltijden. Van Hoecke doet dat met de ‘ABCD coachingprogramma’s’ en formules als ‘Beleef’, de ‘Aan Tafel’ box en ‘24Food’. Deze nieuwe initiatieven hebben Van Hoeckel naar een marktleiderschap in de zorg gebracht. Deze route wordt nu voortgezet onder leiding van Rodney de Haas, voormalig commercieel adjunct directeur van Van Hoeckel. “Wij zijn ervan overtuigd dat eten, drinken en gastvrijheid erg belangrijk blijven voor mensen die afhankelijk zijn van zorg.  Ondanks een krimpende markt zien wij de behoefte aan dienstverlening toenemen. Dit vertalen wij in kansen om samenwerkingsverbanden nadrukkelijk in te steken vanuit partnership,” aldus Rodney de Haas. Van Hoeckel werkt binnen Sligro Food Group samen met Sligro (groothandel) en Bouter (grootkeukentechniek) om zodoende integrale oplossingen te bedenken en vorm te geven voor het gehele proces van eten en drinken. Bron: Van Hoeckel/@FoodClicks Persoonlijk - Na zes jaar neemt Paul van Berkel afscheid bij van Van Hoeckel en draagt hij het stokje over aan Rodney de Haas. In de afgelopen jaren heeft Van Hoeckel onder leiding van Van Berkel een duidelijke koers uitgezet om haar dienstverlening af te stemmen op de ontwikkelingen binnen de zorgmarkt. Van Hoeckel wil ‘de mooie momenten van de dag steunen’ en dat zijn in de zorg toch vooral de maaltijden. Van Hoecke doet dat met de ‘ABCD coachingprogramma’s’ en formules als ‘Beleef’, de ‘Aan Tafel’ box en ‘24Food’. Deze nieuwe initiatieven hebben Van Hoeckel naar een marktleiderschap in de zorg gebracht. Deze route wordt nu voortgezet onder leiding van Rodney de Haas, voormalig commercieel adjunct directeur van Van Hoeckel. “Wij zijn ervan overtuigd dat eten, drinken en gastvrijheid erg belangrijk blijven voor mensen die afhankelijk zijn van zorg.  Ondanks een krimpende markt zien wij de behoefte aan dienstverlening toenemen. Dit vertalen wij in kansen om samenwerkingsverbanden nadrukkelijk in te steken vanuit partnership,” aldus Rodney de Haas. Van Hoeckel werkt binnen Sligro Food Group samen met Sligro (groothandel) en Bouter (grootkeukentechniek) om zodoende integrale oplossingen te bedenken en vorm te geven voor het gehele proces van eten en drinken. Bron: Van Hoeckel/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid