Domino’s bezorgt pizza's op het water


Formulenieuws – Er was al eens eerder een afhaalpunt voor pizza’s langs de Amsterdamse grachten van een pizzabedrijf, maar gisteren op Koningsdag had Domino’s Pizza een andere primeur: de pizzaketen bezorgde de pizza's per waterscooter. Traditiegetrouw is Koningsdag één van de drukste bezorgdagen van het jaar. Maar de overvolle straten maakt bezorging dan lastig en dan zijn de grachten soms een alternatief. Daarom bezorgde de pizzaketen voor één dag de pizza's niet per fiets of scooter, maar verraste het bedrijf de Koningsdagvierders per waterscooter op warme pizza's. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Er was al eens eerder een afhaalpunt voor pizza’s langs de Amsterdamse grachten van een pizzabedrijf, maar gisteren op Koningsdag had Domino’s Pizza een andere primeur: de pizzaketen bezorgde de pizza's per waterscooter. Traditiegetrouw is Koningsdag één van de drukste bezorgdagen van het jaar. Maar de overvolle straten maakt bezorging dan lastig en dan zijn de grachten soms een alternatief. Daarom bezorgde de pizzaketen voor één dag de pizza's niet per fiets of scooter, maar verraste het bedrijf de Koningsdagvierders per waterscooter op warme pizza's. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO brengt met Only Friends een ode aan oranje

Actie - FEBO en Only Friends brengen dit jaar samen een ode aan oranje. Om dit oranje jaar te vieren, lanceren de bedrijven net voor Koningsdag een uniek oranje shirt. Het shirt, geïnspireerd door het Nederlands elftal uit de jaren 70, is een eerbetoon aan alle kampioenen, van sporters tot medewerkers.

Lees bericht


Nespresso introduceert feloranje Travel Mug

Introductie - Nespresso viert Koningsdag met de introductie van de multifunctionele Travel Mug in een nieuwe koninklijke kleur. Daarnaast gaat het koffiemerk recepten aanbieden voor een warme koffieboost of een verkoelende koffiecocktail.

Lees bericht


Goede maand juni maakt bierverkoop 2e kwartaal niet goed

Bierverkopen - Door het slechte weer in april van dit jaar is de bierverkoop in het tweede kwartaal met 4,4% gedaald. In juni veerde de verkoop weliswaar op door mooi weer, maar onvoldoende om het verlies in april goed te maken. De consumptie van alcoholvrij bier steeg wel in het tweede kwartaal. Dat blijkt uit cijfers van de Nederlandse brouwers.

Lees bericht


Algemeen directeur Lidl Nederland Koninklijk onderscheiden

Onderscheiding - Algemeen directeur Lidl Nederland, Marcel Oosterwijk, is woensdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze Koninklijke onderscheiding mocht Oosterwijk in ontvangst nemen voor zijn inzet en visie op het gebied van duurzaam ondernemen binnen de Nederlands samenleving.

Lees bericht

HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid