Domino’s en Ben & Jerry’s houden zoektocht naar ‘mooiste pizza-plek’


Promoties - Pizzaketen Domino’s en ijsmerk Ben & Jerry’s houden een gezamenlijke zoektocht naar de mooiste plek om in Nederland van pizza te genieten. In de campagne wordt door middel van een fotowedstrijd de mooiste pizzaplek van Nederland bepaald. Deelnemers kunnen op www.demooistepizzaplek.nl een foto van hun favoriete pizzaplek plaatsen. Op een grote landkaart van Nederland zijn punten te zien waar mensen hun mooiste pizzaplek hebben gemarkeerd en gefotografeerd. De ingezonden foto’s zijn via deze kaart te zien en op de foto’s kan worden gestemd. Iedere week, vier weken lang, wordt de mooiste pizzaplek van de week gekozen en de weekwinnaar ontvangt een Ben & Jerry’s en Domino’s pakket en gratis pizza. Na vier weken wint degene met de meeste stemmen het pakket plus een jaar lang iedere week gratis pizza. Domino’s Pizza telt wereldwijd ruim 12.000 locaties in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 215 vestigingen. Bron: @FoodClicks Promoties - Pizzaketen Domino’s en ijsmerk Ben & Jerry’s houden een gezamenlijke zoektocht naar de mooiste plek om in Nederland van pizza te genieten. In de campagne wordt door middel van een fotowedstrijd de mooiste pizzaplek van Nederland bepaald. Deelnemers kunnen op www.demooistepizzaplek.nl een foto van hun favoriete pizzaplek plaatsen. Op een grote landkaart van Nederland zijn punten te zien waar mensen hun mooiste pizzaplek hebben gemarkeerd en gefotografeerd. De ingezonden foto’s zijn via deze kaart te zien en op de foto’s kan worden gestemd. Iedere week, vier weken lang, wordt de mooiste pizzaplek van de week gekozen en de weekwinnaar ontvangt een Ben & Jerry’s en Domino’s pakket en gratis pizza. Na vier weken wint degene met de meeste stemmen het pakket plus een jaar lang iedere week gratis pizza. Domino’s Pizza telt wereldwijd ruim 12.000 locaties in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 215 vestigingen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht



Succesvolle pop-up Ben & Jerry’s Chunky Experience

Pop-up – De twee weekenden dat de Ben & Jerry’s Chunky Experience was geopend, hebben het gewenste resultaat gegeven: menig ijsliefhebber wist de weg te vinden naar de tijdelijke locatie in de Hofbogen in Rotterdam om de wereld van chunks en swirls te proberen. Het tweede weekend zelfs 1200 mensen.

Lees bericht



Pilot Ben & Jerry’s moet broeikasgas melkveehouderijen halveren

Duurzaamheid – IJsmerk Ben & Jerry’s gaat zich inzetten om de uitstoot van broeikasgassen op vijftien melkveehouderijen tegen het eind van 2024 terug te brengen tot de helft van het sectorgemiddelde. Zodra het project van ‘Mootopia’ zich heeft bewezen, worden de initiatieven uitgebreid naar boerderijen in de wereldwijde zuivel supply chain van Ben & Jerry’s.

Lees bericht

Domino’s eerste Nederlandse quick serviceketen met Nutri-Score

Formulenieuws - Domino’s start als eerste quick service restaurant met Nutri-Score in Nederland. De keten zet zich volledig in op het transparant maken van de voedingswaarden om consumenten een bewuste keuze te kunnen laten maken. Dat heeft de formule dinsdag bekendgemaakt bij het uitbrengen van het nieuwste eigen trendreport met daarin de meest actuele ontwikkelingen en trends van 2022.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid