Domino’s komt met datingapp op basis van pizzavoorkeur


Formulenieuws – Domino’s is nooit te beroerd om met nieuwe dingen te experimenteren en daarin de pizza centraal te stellen. De pizzaketen komt nu met een app die pizzalovers matcht op basis van hun gezamenlijke pizzavoorkeur(en). De datingapp is vanaf vandaag, donderdag 15 november beschikbaar. Gebruikers van de app krijgen een aantal vragen voorgeschoteld over het eten va pizza’s, zoals ‘Pizza eten met mes en vork?’ of ‘Olijven op een pizza, ja of nee?’. Maar er worden ook vragen gesteld als ‘Hoe zoet ben jij?’ ‘Mag ananas op een pizza?’ Vragen die volgens Domino’s iets meer zeggen over iemands persoonlijkheid. Op basis van de gegevens wordt er gekeken of er een match valt te maken en worden deze in contact met elkaar gebracht. Tegenwoordig zijn er datingapps die matchen op basis van afstand, opleidingsniveau of uiterlijk. Marianne Kemps van Domino’s: “De liefde voor pizza en matchen op basis van specifieke kenmerken bracht ons op een idee: wat als we deze twee samenbrengen in een datingapp? Want wat is er nou leuker dan het vinden van jouw pizzasoulmate en om na een online pizzaflirt, samen jullie favoriete pizza te delen?” Maar het ‘echte’ werk begint natuurlijk op het moment dat je elkaar ontmoet. Daarom organiseert de pizzaketen naast het online flirtenvia de app  in de maand november en december ook verschillende date nights door heel het land. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Domino’s is nooit te beroerd om met nieuwe dingen te experimenteren en daarin de pizza centraal te stellen. De pizzaketen komt nu met een app die pizzalovers matcht op basis van hun gezamenlijke pizzavoorkeur(en). De datingapp is vanaf vandaag, donderdag 15 november beschikbaar. Gebruikers van de app krijgen een aantal vragen voorgeschoteld over het eten va pizza’s, zoals ‘Pizza eten met mes en vork?’ of ‘Olijven op een pizza, ja of nee?’. Maar er worden ook vragen gesteld als ‘Hoe zoet ben jij?’ ‘Mag ananas op een pizza?’ Vragen die volgens Domino’s iets meer zeggen over iemands persoonlijkheid. Op basis van de gegevens wordt er gekeken of er een match valt te maken en worden deze in contact met elkaar gebracht. Tegenwoordig zijn er datingapps die matchen op basis van afstand, opleidingsniveau of uiterlijk. Marianne Kemps van Domino’s: “De liefde voor pizza en matchen op basis van specifieke kenmerken bracht ons op een idee: wat als we deze twee samenbrengen in een datingapp? Want wat is er nou leuker dan het vinden van jouw pizzasoulmate en om na een online pizzaflirt, samen jullie favoriete pizza te delen?” Maar het ‘echte’ werk begint natuurlijk op het moment dat je elkaar ontmoet. Daarom organiseert de pizzaketen naast het online flirtenvia de app  in de maand november en december ook verschillende date nights door heel het land. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht







New York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid