Domino’s Pizza wil met aantal vestigingen en e-bikes McDonald’s overtreffen


Fastfood - Pizzaketen Domino’s wil in aantal vestigingen in Nederland groter worden dan McDonald’s. Daarnaast moeten meer pizza’s bezorgd gaan worden met de milieuvriendelijke e-bike. Dit bericht De Volkskrant. Domino’s wil dit jaar met in totaal meer dan 250 vestigingen groter worden dan McDonald’s dat in Nederland 248 restaurants telt. Verder zet Domino’s vol in op milieuvriendelijke bezorging. Waar nu 40 procent van de pizza smet de milieuvriendelijke e-bike worden bezorgd, moet dat dit jaar groeien naar 50 procent. Uiteindelijk moeten alle bestellingen per scooter in Nederland worden vervangen voor die met e-bike’s. “We blijven continu de service naar de klant verbeteren”, zegt CEO Andre ten Wolde van Domino’s in De Volkskrant. “Onlangs nog door het uitrollen van ‘Order Anywhere’ waardoor de klant nu ook via de gps-coördinaten van zijn smartphone kan bestellen. Vanaf volgende maand kan elke pizzaliefhebber zijn bestelling tot aan de voordeur tracken doordat alle bezorgvoertuigen ook voorzien zullen zijn van gps.” Domino’s Pizza is een Amerikaanse restaurantketen die werd opgericht in 1960. De formule telt vestigingen meer dan 10.000 vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Bron: De Volkskrant/@FoodClicks Fastfood - Pizzaketen Domino’s wil in aantal vestigingen in Nederland groter worden dan McDonald’s. Daarnaast moeten meer pizza’s bezorgd gaan worden met de milieuvriendelijke e-bike. Dit bericht De Volkskrant. Domino’s wil dit jaar met in totaal meer dan 250 vestigingen groter worden dan McDonald’s dat in Nederland 248 restaurants telt. Verder zet Domino’s vol in op milieuvriendelijke bezorging. Waar nu 40 procent van de pizza smet de milieuvriendelijke e-bike worden bezorgd, moet dat dit jaar groeien naar 50 procent. Uiteindelijk moeten alle bestellingen per scooter in Nederland worden vervangen voor die met e-bike’s. “We blijven continu de service naar de klant verbeteren”, zegt CEO Andre ten Wolde van Domino’s in De Volkskrant. “Onlangs nog door het uitrollen van ‘Order Anywhere’ waardoor de klant nu ook via de gps-coördinaten van zijn smartphone kan bestellen. Vanaf volgende maand kan elke pizzaliefhebber zijn bestelling tot aan de voordeur tracken doordat alle bezorgvoertuigen ook voorzien zullen zijn van gps.” Domino’s Pizza is een Amerikaanse restaurantketen die werd opgericht in 1960. De formule telt vestigingen meer dan 10.000 vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Bron: De Volkskrant/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Plantaardige zuiveldrinks het meest populair bij Gorillas

Vegan - Tijdens World Vegan Day wordt de veganistische leefstijl in het zonnetje gezet. Bij bezorgdienst Gorillas zien ze niet alleen het plantaardige aanbod fors toenemen, maar ook de vraag. Uit eigen onderzoek onder 100.000 bezorgingen blijken de plantaardige zuivelproducten het meest populair.

Lees bericht


Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht

Pizza frikandel speciaal op het menu Domino’s

Formulenieuws – Domio’s Pizza heeft sinds deze week de ‘Frikan’Dutchman’ oftewel de pizza met frikandel speciaal, op de kaart gezet alle vestigingen in Nederland in België. De pizza is gemaakt met de bekende Domino’s ingrediënten en vervolgens belegd met stukjes frikandel, ui en een swirl van mayonaise en curry.

Lees bericht



Domino’s Pizza groeit fors in bezorging en aantal locaties

Formulenieuws - Een omzetgroei van 5,1% tot €749,1 miljoen en 78 nieuwe winkels het afgelopen jaar er bij in Europa, waarvan 32 in de Benelux, 21 in Frankrijk en 13 in Duitsland. Domino’s Pizza Enterprises, de moedermaatschappij van Domino’s Pizza Nederland kon over het afgelopen jaar mooie cijfers tonen.

Lees bericht

Domino’s test pizzabezorging met drone op Zandvoortse strand

Pizzabezorging – Pizzaketen Domino’s heeft vandaag de eerste pizzabezorging per drone uitgevoerd in Nederland op het strand in Zandvoort. Domino’s biedt al een tijdje de mogelijkheid om pizza te bezorgen op niet-standaard plekken onder de noemer ‘Order Anywhere’, maar nog niet eerder per drone.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid