Domino’s Pizza wil met aantal vestigingen en e-bikes McDonald’s overtreffen

Pizzaketen Domino’s wil nog dit jaar in Nederland in aantal vestigingen groter worden dan McDonald’s

Fastfood - Pizzaketen Domino’s wil in aantal vestigingen in Nederland groter worden dan McDonald’s. Daarnaast moeten meer pizza’s bezorgd gaan worden met de milieuvriendelijke e-bike.

Dit bericht De Volkskrant. Domino’s wil dit jaar met in totaal meer dan 250 vestigingen groter worden dan McDonald’s dat in Nederland 248 restaurants telt. Verder zet Domino’s vol in op milieuvriendelijke bezorging. Waar nu 40 procent van de pizza smet de milieuvriendelijke e-bike worden bezorgd, moet dat dit jaar groeien naar 50 procent.
Uiteindelijk moeten alle bestellingen per scooter in Nederland worden vervangen voor die met e-bike’s. “We blijven continu de service naar de klant verbeteren”, zegt CEO Andre ten Wolde van Domino’s in De Volkskrant. “Onlangs nog door het uitrollen van ‘Order Anywhere’ waardoor de klant nu ook via de gps-coördinaten van zijn smartphone kan bestellen. Vanaf volgende maand kan elke pizzaliefhebber zijn bestelling tot aan de voordeur tracken doordat alle bezorgvoertuigen ook voorzien zullen zijn van gps.” Domino’s Pizza is een Amerikaanse restaurantketen die werd opgericht in 1960. De formule telt vestigingen meer dan 10.000 vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd.

Bron: De Volkskrant/@FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk