Domino’s start nog dit jaar met dronebezorging in Nederland


Fastservice - Pizzaketen Domino’s Pizza gaat nog dit jaar in Nederland starten met de bezorging van producten door middel van drones. Aanvragen voor het gebruik van drones lopen voor het campusterrein van de universiteiten in Enschede en Delft. Dat maakte CEO André ten Wolde van de pizzaketen bekend tijdens het brunchcongres van de FSIN, gehouden tijdens horecavakbeurs Horecava. Volgens Ten Wolde bezorgt Domino’s al een jaar lang met drones in Australië. De pizza’s worden daar bezorgd door de pizzadozen aan een lier te laten zakken op de plaats van bestelling. Met een korte ruk schiet de bestelling los. De bezorging wordt aangekondigd via een whatsapp-bericht. Ten Wolde: “Technisch is het geen enkel probleem meer, alleen wetgeving houdt de ontwikkeling tegen. Op dit moment hebben we aanvragen liggen op de campusterreinen in Delft en Enschede en ik ga er vanuit dat wij daar op één van de locaties dit jaar mee kunnen starten.” Bron: @FoodClicks Fastservice - Pizzaketen Domino’s Pizza gaat nog dit jaar in Nederland starten met de bezorging van producten door middel van drones. Aanvragen voor het gebruik van drones lopen voor het campusterrein van de universiteiten in Enschede en Delft. Dat maakte CEO André ten Wolde van de pizzaketen bekend tijdens het brunchcongres van de FSIN, gehouden tijdens horecavakbeurs Horecava. Volgens Ten Wolde bezorgt Domino’s al een jaar lang met drones in Australië. De pizza’s worden daar bezorgd door de pizzadozen aan een lier te laten zakken op de plaats van bestelling. Met een korte ruk schiet de bestelling los. De bezorging wordt aangekondigd via een whatsapp-bericht. Ten Wolde: “Technisch is het geen enkel probleem meer, alleen wetgeving houdt de ontwikkeling tegen. Op dit moment hebben we aanvragen liggen op de campusterreinen in Delft en Enschede en ik ga er vanuit dat wij daar op één van de locaties dit jaar mee kunnen starten.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht


Pizza frikandel speciaal op het menu Domino’s

Formulenieuws – Domio’s Pizza heeft sinds deze week de ‘Frikan’Dutchman’ oftewel de pizza met frikandel speciaal, op de kaart gezet alle vestigingen in Nederland in België. De pizza is gemaakt met de bekende Domino’s ingrediënten en vervolgens belegd met stukjes frikandel, ui en een swirl van mayonaise en curry.

Lees bericht


Domino’s Pizza groeit fors in bezorging en aantal locaties

Formulenieuws - Een omzetgroei van 5,1% tot €749,1 miljoen en 78 nieuwe winkels het afgelopen jaar er bij in Europa, waarvan 32 in de Benelux, 21 in Frankrijk en 13 in Duitsland. Domino’s Pizza Enterprises, de moedermaatschappij van Domino’s Pizza Nederland kon over het afgelopen jaar mooie cijfers tonen.

Lees bericht


Domino’s test pizzabezorging met drone op Zandvoortse strand

Pizzabezorging – Pizzaketen Domino’s heeft vandaag de eerste pizzabezorging per drone uitgevoerd in Nederland op het strand in Zandvoort. Domino’s biedt al een tijdje de mogelijkheid om pizza te bezorgen op niet-standaard plekken onder de noemer ‘Order Anywhere’, maar nog niet eerder per drone.

Lees bericht

Andre ten Wolde benoemd tot CEO Domino’s Europe

Benoeming - Domino’s benoemt bij halfjaarcijfers voormalig CEO Nederland en België Andre ten Wolde tot CEO Europa. Domino's Pizza Enterprises Limited, moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland, realiseerde in Europa een omzetgroei van +9,4% tot 382,8 miljoen euro. Daarnaast opende Domino’s in Europa 37 winkels.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid