Douwe Egberts sluit samenwerkingen met Basic-Fit, Carlton en Postillion hotels

Dick Mol, Pieter Billiau en Pepijn Berendsen van Jacobs Douwe Egberts Professional toasten op de samenwerking met Jurre van der Aar van Basic Fit Nederland

Horeca - Koffiebrander Douwe Egberts heeft een serie aan nieuwe samenwerkingen afgesloten met onder meer sportschoolketen Basic-Fit, Carlton Hotel Collection, Nationale Opera en Ballet en Postillion Hotels.

De samenwerkingsovereenkomsten werden gesloten tijdens de in januari in RAI Amsterdam gehouden horecavakbeurs Horecava 2017. Mensen bij elkaar brengen en banden versterken was het doel van het pop-up restaurant ‘The House’ van Jacobs Douwe Egberts Professional op de beurs. In het restaurant werd met ieder bedrijf getoast op de nieuwe samenwerking. “Wij zijn enorm trots dat we de komende jaren mogen samenwerken met deze partners”, aldus marketing director Sander van der Linden van de koffiebrander uit Utrecht. Sporters bij Basic-Fit kunnen de komende jaren Douwe Egberts espressokoffie bestellen tijdens het sporten. Voor in de sportscholen is gekozen voor de nieuwe premium self service koffiebar the Bean. Postillion Hotels heeft ervoor gekozen om de koffievoorziening in de bar, banqueting, ontbijt en voor personeel in te richten met verschillende Douwe Egberts concepten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk