Drie horecasectoren organiseren gezamenlijk eerste GastvrijheidsTOP


Event - FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie organiseren op maandag 28 oktober een gezamenlijk event in Gooiland in Hilversum waarin mensen wordt getoond hoe leuk werken in de verschillende horecasectoren kan zijn. Vakmensen geven in workshops tijdens deze GastvrijheidsTOP 2019 uitleg over wat er komt kijken bij het werken in de horeca. Cocktails shaken als een pro? Weten wat het geheim is achter de allerlekkerste BBQ-burger? Of oesters leren steken? Het kan allemaal bij de GastvrijheidsTOP 2019, laten de initiatiefnemers weten. Naast diverse workshops in uiteenlopende onderdelen zoals oestersteken met Marcus van Zilt en Zalig, een presentatie van theesommelier Mevrouw Cha, cocktails maken met Eric van Beek en onder andere etiquetteles van Laurens Spanjersberg, is er ook muziek en andere activiteiten. Uiteraard veel aandacht voor – duurzaam en gezond - eten en drinken. De dag wordt gepresenteerd door Jan Versteegh en kent daarnaast informatie over de loonontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen horecabedrijven. FNV Horecabond brengt met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen. De GastvrijheidsTOP is de opvolger van de Dag van de Horecamedewerker, die FNV Horeca in 2017 en 2018 organiseerde voor uitsluitend horecamedewerkers. Bron: @FoodClicks Event - FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie organiseren op maandag 28 oktober een gezamenlijk event in Gooiland in Hilversum waarin mensen wordt getoond hoe leuk werken in de verschillende horecasectoren kan zijn. Vakmensen geven in workshops tijdens deze GastvrijheidsTOP 2019 uitleg over wat er komt kijken bij het werken in de horeca. Cocktails shaken als een pro? Weten wat het geheim is achter de allerlekkerste BBQ-burger? Of oesters leren steken? Het kan allemaal bij de GastvrijheidsTOP 2019, laten de initiatiefnemers weten. Naast diverse workshops in uiteenlopende onderdelen zoals oestersteken met Marcus van Zilt en Zalig, een presentatie van theesommelier Mevrouw Cha, cocktails maken met Eric van Beek en onder andere etiquetteles van Laurens Spanjersberg, is er ook muziek en andere activiteiten. Uiteraard veel aandacht voor – duurzaam en gezond - eten en drinken. De dag wordt gepresenteerd door Jan Versteegh en kent daarnaast informatie over de loonontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen horecabedrijven. FNV Horecabond brengt met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen. De GastvrijheidsTOP is de opvolger van de Dag van de Horecamedewerker, die FNV Horeca in 2017 en 2018 organiseerde voor uitsluitend horecamedewerkers. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Achterban FNV Horeca zegt massaal ‘ja’ tegen nieuwe cao

Horecapersoneel - De achterban van FNV Horeca is akkoord met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao horeca 2022-2023. Medewerkers in de sector - leden en niet-leden - konden hun mening geven over het voorstel en van de uitgebrachte was 88,6% positief. Ook Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is akkoord. De nieuwe cao horeca is vanaf 1 januari 2022 een feit.

Lees bericht



’T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland

Verkiezing – Restaurant ’T Noorden in Aalten heeft de verkiezing gewonnen van het Leukste horecateam van Nederland 2021. De verkiezing is een onderdeel van de Week van de horeca die plaats had tussen 20 en 25 september.  Het horecateam van ’T Noorden werd gekozen uit tientallen inzendingen.

Lees bericht

Horecadag wordt Week van de horeca met verkiezing

Actieweek – De Nationale Horecadag wordt dit jaar de Week van de horeca en vindt plaats van 20 tot en met 25 september. Als aftrap van de Week van de horeca wordt een landelijke verkiezing in het leven geroepen, Het leukste horecateam van Nederland.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid