Drie horecasectoren organiseren gezamenlijk eerste GastvrijheidsTOP

Event - FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie organiseren op maandag 28 oktober een gezamenlijk event in Gooiland in Hilversum waarin mensen wordt getoond hoe leuk werken in de verschillende horecasectoren kan zijn. Vakmensen geven in workshops tijdens deze GastvrijheidsTOP 2019 uitleg over wat er komt kijken bij het werken in de horeca.

Cocktails shaken als een pro? Weten wat het geheim is achter de allerlekkerste BBQ-burger? Of oesters leren steken? Het kan allemaal bij de GastvrijheidsTOP 2019, laten de initiatiefnemers weten. Naast diverse workshops in uiteenlopende onderdelen zoals oestersteken met Marcus van Zilt en Zalig, een presentatie van theesommelier Mevrouw Cha, cocktails maken met Eric van Beek en onder andere etiquetteles van Laurens Spanjersberg, is er ook muziek en andere activiteiten. Uiteraard veel aandacht voor – duurzaam en gezond - eten en drinken. De dag wordt gepresenteerd door Jan Versteegh en kent daarnaast informatie over de loonontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen horecabedrijven.

FNV Horecabond brengt met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen. De GastvrijheidsTOP is de opvolger van de Dag van de Horecamedewerker, die FNV Horeca in 2017 en 2018 organiseerde voor uitsluitend horecamedewerkers.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek