Drie nominaties voor Franchise Innovatieprijs

Foto: Careality

Verkiezing - De franchiseformules Home Instead, Oil & Vinegar en de combinatiewinkel Coop, The Read Shop en D.I.O. Drogisterijen zijn genomineerd voor de NFV Franchise Innovatieprijs 2015.

Home Instead is genomineerd met het Home Instead Obligatieprogramma (HIO). Een op maat gemaakt financieringsprogramma voor startende franchisenemers, via een alternatieve financieringsvorm.  Oil & Vinegar voor een vernieuwende herpositionering in samenwerking met de franchiseraad, waar proeven, zien, ruiken, horen en voelen onderdeel zijn van een nieuwe beleving binnen de formule.  De combinatiewinkel Coop, The Read Shop en D.I.O. Drogisterijen in Nijverdal is genomineerd vanwege de unieke samenwerking omdat iedere formule in een andere branche actief is, maar zij toch, via een shop-in-shop concept, met een breed assortiment inspelen op de veranderende retailmarkt.

De NFV leden konden andere leden en zichzelf aanmelden voor de NFV Franchise Innovatieprijs. Een vakjury toetst op basis van vooraf gestelde criteria en de innovatie moet betrekking hebben op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen. Uit alle aanmeldingen werden uiteindelijk 3 genomineerden vastgesteld.

De genomineerden geven een filmpresentatie tijdens het Franchisediner op de NFV Jaardag donderdag 28 mei 2015. De aanwezige leden van de NFV kunnen dan stemmen wie de winnaar wordt in 2015.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek