Dunkin’ Donuts lanceert gouden donut

Gouden Donuts van Dunkin' Donuts

Formulenieuws - Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste coffee and baked goods merken, heeft dinsdag 9 oktober haar nieuwste donut gelanceerd: de Gouden Donut, gemaakt van bladgoud. Deze unieke donut werd, samen met de Young Talent Award, uitgereikt aan André Hazes in het nieuwste filiaal in het Statdshart van Amstelveen. Amstelveen is de zesde plaats waar Dunkin' Donuts zich vestigt, na Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Tilburg.

De Young Talent Award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt door de donutketen en is een onderscheiding voor de meest talentvolle, jonge artiest in Nederland. Zanger André Hazes mocht de award in ontvangst nemen. “André is voor ons het ultieme jonge talent. Hij wordt door heel Nederland omarmd, zijn uitverkochte concertreeks op 26, 27 en 28 oktober dit jaar in Ahoy Rotterdam is hier een weerspiegeling van. Bovendien draagt André goede doelen een warm hart toe,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Het ligt in de bedoeling van Dunkin' Donuts de Young Talent Award jaarlijks uit te reiken.

Limited gouden donut

Naast de Young Talent Award mocht André ook de eerste gouden donuts in ontvangst nemen. Deze donut is exclusief en niet in de fysieke stores van Dunkin’ Donuts te vinden. Wie de donut zou willen proberen, moet deze speciaal aanvragen. Ze worden per 6 stuks verkocht voor €299 per doos.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek