Dunkin’ Donuts opent flagshipstore in Den Haag


Formulenieuws – De grootste vestiging van Dunkin Donuts die deze week in Den Haag opent, wordt tevens de flagshipstore. De winkel is 270 vierkante meter groot. De winkel heeft twee etage en is de achttiende locatie van de keten in donuts en koffie. Den Haag is tevens de locatie waar een uitgebreid ontbijt geserveerd zal worden. Op de ontbijtkaart staan croissants, muffins en bacon & egg sandwiches tot belegde broodjes en cream cheese bagels. Traditiegetrouw krijgen de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts. “De groei die wij in anderhalf jaar hebben gemaakt, wordt aanstaande donderdag bezegeld met de flagshipstore in Den Haag. Wij zijn er trots op onze achttiende vestiging in Nederland te mogen openen in deze mooie stad,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – De grootste vestiging van Dunkin Donuts die deze week in Den Haag opent, wordt tevens de flagshipstore. De winkel is 270 vierkante meter groot. De winkel heeft twee etage en is de achttiende locatie van de keten in donuts en koffie. Den Haag is tevens de locatie waar een uitgebreid ontbijt geserveerd zal worden. Op de ontbijtkaart staan croissants, muffins en bacon & egg sandwiches tot belegde broodjes en cream cheese bagels. Traditiegetrouw krijgen de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts. “De groei die wij in anderhalf jaar hebben gemaakt, wordt aanstaande donderdag bezegeld met de flagshipstore in Den Haag. Wij zijn er trots op onze achttiende vestiging in Nederland te mogen openen in deze mooie stad,” aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





De Sunt-donut van geredde bannen wordt gebakken

Introductie - Donuts die niet worden gefrituurd, maar gebakken in de oven, is al een innovatie. Maar als die donuts dan ook nog eens gemaakt zijn van geredde bananen, dan wordt het product helemaal bijzonder. Food pionier Sunt introduceert de snack.

Lees bericht


Vegan Junk Food Bar opent eerste locatie in Duitsland

Formulenieuws – Vegan Junk Food Bar heeft de eerste locatie geopend in Duitsland. Het restaurant dat in augustus in Keulen de deuren opent is met 222 zitplaatsen gelijk de grootste locatie. Volgens de restaurantketen volgen meerdere locaties in Duitsland en ook in andere Europese steden.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid