Dunkin’ Donuts opent vier vestigingen in één maand

Dunkin Donuts groeit met vier vestigingen

Formulenieuws - Dunkin’Donuts opent deze maand vier nieuwe vestigingen. De donutformule opent locaties op het stationsgebied van Utrecht CS, het stadshart van Amstelveen en de steden Roermond en Den Haag.

Dunkin’ Donuts, een van de grootste coffee and baked goods merken wereldwijd, opent, na de succesvolle vestiging op het Centraal Station van Amsterdam, nu ook een vestiging op het Centraal Station van Utrecht. Deze nieuwe store zal open gaan op 6 oktober. Het filiaal in Amsterdam is sinds dag een groot succes. Gekeken wordt daarom naar een verdere samenwerking met de NS in Nederland.

Designer Outlet Roermond

In Roermond komt de nieuwe vestiging op het Designer Outlet Roermond. Op deze locatie had Dunkin’ Donuts al eerder een locatie, maar toen uitsluitend als pop-upstore. Het succes was voor outleteigenaar MCArthurGlenn aanleiding om gesprekken te hebben over een permanente locatie. Op 12 oktober gaat de locatie open.

Combinatiewinkel in Den Haag

“Trots mogen wij aankondigen dat ook Den Haag binnenkort een eigen store rijker is”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Op het Spui wordt een winkel samen met Baskin-Robbins op hetzelfde adres geopend. Het nieuwste concept zal hier uitgerold worden. De winkel met beide brands zal maar liefst bestaan uit 270 m². De opening van deze locatie is medio november.

Dunkin’ Donuts wereldwijd

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels. Het hoofdkantoor van Dunkin’ Donuts is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. De keten maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek