Dunkin’ vestigt zich permanent op Designer Outlet Roosendaal

Dunkin' voortaan permanent op Designers Outlet Roosendaal

Formulenieuws - Koffie- en donutformule Dunkin’ vestigt zich definitief in het Outlet in Roosendaal. Na een pop-up periode eerder dit jaar is nu besloten tot een permanente vestiging. De nieuwe Dunkin’ to-go Store gaat 21 september open.

Dukin’ opent niet alleen in ras tempo nieuwe locaties, maar is ook steeds vaker in het nieuws door samenwerkingen. Zo werd recent bekend gemaakt dat de donuts van Dunkin’ bij de Jumbo supermarkten komen te liggen. De formule die in 2017 in Nederland startte heeft inmiddels diverse locaties in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Roermond, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Friesland en Zoetermeer geopend.

De locatie op een designer-outlet is nieuw. “De samenwerking is van beide kanten zo goed bevallen, dat we meteen zijn gaan kijken naar de mogelijkheden voor een blijvende Dunkin’ Store”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland. De eerste 100 klanten worden traditioneel beloond met een jaar langs gratis Dunkin’ donuts. Deze actie staat altijd garant voor lange wachtrijen bij de opening.

De Dunkin’ -formule

De formule Dunkin’, die voorheen actief was onder de naam Dunkin’ Donuts is opgericht in 1950, is gespecialiseerd in coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 winkels.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek