eazie Den Haag winnaar Healthy foodbranche bij De Succesfactor

De eazie-keten bestaat sinds 2004 en telt momenteel 14 vestigingen

Convenience - eazie Den Haag is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Healthy foodbranche. Komende zaterdag is de branchewinnaar te zien bij De Succesfactor op RTL7

eazie Den Haag is het oosterse foodconcept voor wokmaaltijden, salades, wraps en smoothies. Met een snelle service biedt eazie de mogelijkheid om binnen een druk leven toch een goede en bewuste maaltijd binnen te krijgen. ‘eazie Den Haag weet zijn uitgebreide vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid’, aldus de Nominatiecommissie. eazie Den Haag is opgericht in 2011, maar vindt zijn oorsprong in 2008. Het bedrijf exploiteert als franchiser twee vestigingen in Den Haag. De eazie-keten bestaat sinds 2004 en telt momenteel 14 vestigingen. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper’, aldus de Nominatiecommissie.

Award
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een Succes Award wordt op basis van strenge selectiecriteria toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt en een voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk