Eerste dag franchisebeurs Onderneem ’t! in Hoevelaken goed bezocht

De food truck van Bram's Gourmet Frites

Beurzen - De eerste dag van de franchisebeurs Onderneem ’t! 2017 in Hoevelaken is goed bezocht. Zestig franchiseformules in food en non-food toonden beursbezoekers wat ze voor potentiële ondernemers in huis hebben.

Onderneem ‘t!, waarvan de 14e editie donderdag en vrijdag in Expo Hoevelaken wordt gehouden, presenteert zichzelf als dé franchisebeurs van Nederland. Het is de enige beurs waar geïnteresseerden en potentiële ondernemers meer te weten kunnen komen over vele tientallen franchiseformules die Nederland kent. Eet- en drinkformules als Bakker Bart, Bram’s Gourmet Frites, De Beren, De Pizzabakkers, Délifrance, Doppio Espresso, Febo, FHC, Fortune, Jamin, Johnny’s Burger, Kaldi, Kwalitaria, Leondidas, New York Pizza, Quetzal de Chocoladebar, Taco Mundo en Vital 4 Skool tonen waar de formule voor staat, hoe deze wordt gerund en vooral hoeveel kansen er in de markt voor zijn. Omdat de meeste franchiseformules flink in de lift zitten of ambitieuze groeiplannen hebben, zijn deze dan ook dringend op zoek naar gedreven ondernemers, zo toonde de beurs aan.

Seminarprogramma
Naast de presentaties van ruim zestig food en non-food franchiseformules rond meerdere pleinen waar beursbezoekers kunnen genieten van frituursnacks, frisdranken en verse sinaasappelsap, biedt Onderneem ‘t! 2017 een vol seminarprogramma en evenementjes waar bezoekers gratis aan kunnen deelnemen. Zo is er een Themaruimte waar onderwerpen als bedrijfsfinanciering, ondernemers in de food & horeca, ondernemen in de dienstverlening of de combinatie van internet en ondernemerschap centraal staan.

Beleven
Een beurs is niet geslaagd als er niets te beleven en proeven is en op dit punt schiet Onderneem ‘t! in de roos. Bij vrijwel elke stand is er iets lekkers te eten en drinken, zelfs bij de dienstverlenende franchiseformules. De Rotterdamse fritesformule Bram Ladage lokte bezoekers in de hal en bij de hoofdingang met het nieuwe concept Bram’s Gourmet Frites. De rondgedeelde frites met pulled pork en pulled chicken vielen zeer in de smaak, net als de pizza’s van De Pizzabakkers en New York Pizza en de verse, door een barista gezette koffie van Doppio.
De tweede dag van franchisebeurs Onderneem ‘t! is op vrijdag 7 april van 10.00-16.00 in Expo Hoevelaken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk