Eerste Lindt Boutique in Amsterdam


Chocolade – Het Zwitserse premium chocolademerk Lindt opent donderdag 17 oktober de eerste Lindt boutique in Amsterdam. De winkel in de hoofdstad wordt geopend aan de Heiligeweg. Wereldwijd heeft Lindt 460 boutiques. Het Zwitserse concern startte in 1845 en is wereldmarktleider als het gaat om premium chocolade. De Amsterdamse boutique moet die kwaliteit gaan uitstralen en tevens de grootste premium chocoladecollectie van Nederland gaan voeren. Lindt heeft een eigen manier van roosteren en vermalen van cacaobonen, die de specifieke smaak aan de Lindt chocolade moet geven. Bron: @FoodClicks Chocolade – Het Zwitserse premium chocolademerk Lindt opent donderdag 17 oktober de eerste Lindt boutique in Amsterdam. De winkel in de hoofdstad wordt geopend aan de Heiligeweg. Wereldwijd heeft Lindt 460 boutiques. Het Zwitserse concern startte in 1845 en is wereldmarktleider als het gaat om premium chocolade. De Amsterdamse boutique moet die kwaliteit gaan uitstralen en tevens de grootste premium chocoladecollectie van Nederland gaan voeren. Lindt heeft een eigen manier van roosteren en vermalen van cacaobonen, die de specifieke smaak aan de Lindt chocolade moet geven. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Verkoop Fairtrade producten stijgt met 6%

Fairtrade - In 2022 steeg de verkoop van producten met het Fairtrade keurmerk op de Nederlandse markt met 6% ten opzichte van vorig jaar. In foodproducten was de stijging 8%. Als gevolg van deze volumestijging ontvingen boeren en arbeiders in Afrika, Latijns-Amerika en Azië een hogere Fairtrade premie. De premie lag in 2022 16% hoger dan het voorgaande jaar.

Lees bericht






Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Overname - Het Brabantse premium chocolademerk Coco & Sebas heeft overeenstemming bereikt met de curator van Handelsonderneming Min B.V. over de doorstart van het grootste deel van de door haar geëxploiteerde Leonidas-winkels en de distributieactiviteiten in Roosendaal.

Lees bericht

Pauwels Engineering nieuwe eigenaar Lovechock

Overname - Om de toekomstvisie van het bedrijf te versterken heeft Lovechock BV de krachten gebundeld met het Belgische familiebedrijf Pauwels Engineering NV. Door de fusie kan Lovechock, dat op een duurzame wijze chocolade maakt, sneller groeien.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid