Eerste nominatie Wijnvrouw 2020 bekend op Gastvrij Rotterdam


Beurzen – Tijdens de tweede beursdag van Gastvrij Rotterdam wordt de eerste nominatie bekend gemaakt voor de titel Wijnvrouw van het Jaar 2020. Het is de tweede keer dat de verkiezing wordt gehouden. Met de verkiezing krijgen professionele wijnvrouwen met passie voor het vak een podium. Winnares van het jaar 2019 is Birthe van Meegeren. Als onderdeel van deze prijs is zij toegevoegd aan de jury van dit nieuwe seizoen. De nominaties zullen door de initiatiefneemsters van de verkiezing, te weten register vinoloog Barbara Verbeek van Wijntheater & Champagnebar en Clarissa Slingerland van MissPublicity, op dinsdag 24 september bekend worden gemaakt. Na het succes van afgelopen jaar, vindt er vanaf september 2019 elk kwartaal een nieuwe wijnvrouw van het seizoen verkiezing plaats. Deze komen in aanmerking voor de titel ‘Wijnvrouw van het jaar 2020’. Het zijn vouwen die passie in hun werk leggen, kennis hebben van wijn en creaties weten te bedenken die de wijnwereld mooier maken. Dergelijke vrouwen worden door de initiatiefnemers ook steeds vaker in de wijnwereld waargenomen. Om in aanmerking te komen voor Wijnvrouw van het Jaar kijkt de jury naar de punten: onderscheidend; deskundig en professioneel; inspirerend; maakt kwaliteitswijn toegankelijk en volhardend. De jury wordt gevormd door Barbara Verbeek, Peter van Houtert, Heleen Boom en Janny van der Heiden en Birthe van Meegeren als winnares Wijnvrouw van het Jaar 2019. Bron: @FoodClicks Beurzen – Tijdens de tweede beursdag van Gastvrij Rotterdam wordt de eerste nominatie bekend gemaakt voor de titel Wijnvrouw van het Jaar 2020. Het is de tweede keer dat de verkiezing wordt gehouden. Met de verkiezing krijgen professionele wijnvrouwen met passie voor het vak een podium. Winnares van het jaar 2019 is Birthe van Meegeren. Als onderdeel van deze prijs is zij toegevoegd aan de jury van dit nieuwe seizoen. De nominaties zullen door de initiatiefneemsters van de verkiezing, te weten register vinoloog Barbara Verbeek van Wijntheater & Champagnebar en Clarissa Slingerland van MissPublicity, op dinsdag 24 september bekend worden gemaakt. Na het succes van afgelopen jaar, vindt er vanaf september 2019 elk kwartaal een nieuwe wijnvrouw van het seizoen verkiezing plaats. Deze komen in aanmerking voor de titel ‘Wijnvrouw van het jaar 2020’. Het zijn vouwen die passie in hun werk leggen, kennis hebben van wijn en creaties weten te bedenken die de wijnwereld mooier maken. Dergelijke vrouwen worden door de initiatiefnemers ook steeds vaker in de wijnwereld waargenomen. Om in aanmerking te komen voor Wijnvrouw van het Jaar kijkt de jury naar de punten: onderscheidend; deskundig en professioneel; inspirerend; maakt kwaliteitswijn toegankelijk en volhardend. De jury wordt gevormd door Barbara Verbeek, Peter van Houtert, Heleen Boom en Janny van der Heiden en Birthe van Meegeren als winnares Wijnvrouw van het Jaar 2019. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht



Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht

Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid