Eerste petrollocatie The Tosti Club bij Hanex

The Tosti Club presentatie bij Hanex in Nuland

Formulenieuws - The Tosti Club, een gespecialiseerde tosti formule die tot op heden alleen op twee zelfstandige locaties opereerde in Breda, heeft zich nu ook gevestigd in een Argos-tankstation in samenwerking met Affetto InstoreDeze Hanex-vestiging staat tegenover het bekende Van der Valk Hotel in Nuland en opent maandag 23 januari haar deuren.

The Tosti Club, die in 2015 als horecaconcept in Breda startte en kort daarna een tweede vestiging opende, wil de komende jaren fors uitbreiden in de out-of-homemarkt als shop-in-shopconcept. Gedacht wordt aan locaties op (inter-)nationale vliegvelden, treinstations, hogescholen, universiteiten en tankstations. “Wij zijn niet de nieuwe hamburger, omdat tosti's hot zijn, wij hebben gewoon de lekkerste Tosti’s” zegt oprichter Jacco Heijkoop. Heijkoop gaat de nieuwe out-of-homelocaties samen met Paul Bouman van Affetto Instore verder door ontwikkelen. Bouman is binnen de petrolsector ook actief met de bakeryformule Perszè.

Voor de petrollocatie bij Hanex is het productieproces van de tosti's speciaal afgestemd op snelle afhandeling. Zo worden bij de stadsvestigingen de boterhammen van de tosti’s aan de buitenkant met boter ingesmeerd en op de plaat, voor het oog van de gast, gebakken. Via de speciaal geprogrammeerde ovens worden de tosti’s  voor het smelten van de kazen en andere ingrediënten daarna nog een paar minuten verwarmd. Om de tijd te versnellen zonder van de formule en kwaliteit af te wijken, zijn in Nuland tosti-ijzers geplaatst waar twee handelingen in één worden gecombineerd.

In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de ontwikkelingen binnen de petrolsector en over de nieuwste The Tosti Club-locatie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek