Eerste TRECK opent op station Haarlem


Formulenieuws – Vandaag is in Haarlem de eerste verbouwde voormalige Broodzaak opengegaan onder de naam TRECK. Op ten duur worden alle 29  vestigingen van Broodzaak op de NS Stations vervangen door het nieuw ontwikkelde merk van HMSHost International. Na de vestiging op de station van Haarlem komen snel de locaties Amersfoort en Leiden aan de beurt. Omdat de vestigingen verschillen in omvang en ligging, gaat HMSHost eerst kijken hoe de klanten gaan reageren op het nieuwe interieur en het aanbod. Over ongeveer anderhalf jaar zullen alle Broodzaak-winkels vervangen zijn door TRECK. Nieuwe broodformule De wereldmarktleider in eten en drinken op high traffic locaties voor reizigers won vorig jaar in juli de door NS uitgeschreven aanbesteding voor Broodzaak en exploiteert sinds 1 december 2018 alle 29 vestigingen van de keten. Onderdeel van de NS-aanbesteding was om een nieuwe toekomst voor de Broodzaak te schetsen en HMSHost ging deze uitdaging aan door een compleet nieuwe broodformule voor treinstations te ontwikkelen. (In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de nieuwe TRECK-formule. Nu geen abonnee? Meld je hier gratis aan voor een digitaal abonnement Formulenieuws – Vandaag is in Haarlem de eerste verbouwde voormalige Broodzaak opengegaan onder de naam TRECK. Op ten duur worden alle 29  vestigingen van Broodzaak op de NS Stations vervangen door het nieuw ontwikkelde merk van HMSHost International. Na de vestiging op de station van Haarlem komen snel de locaties Amersfoort en Leiden aan de beurt. Omdat de vestigingen verschillen in omvang en ligging, gaat HMSHost eerst kijken hoe de klanten gaan reageren op het nieuwe interieur en het aanbod. Over ongeveer anderhalf jaar zullen alle Broodzaak-winkels vervangen zijn door TRECK. Nieuwe broodformule De wereldmarktleider in eten en drinken op high traffic locaties voor reizigers won vorig jaar in juli de door NS uitgeschreven aanbesteding voor Broodzaak en exploiteert sinds 1 december 2018 alle 29 vestigingen van de keten. Onderdeel van de NS-aanbesteding was om een nieuwe toekomst voor de Broodzaak te schetsen en HMSHost ging deze uitdaging aan door een compleet nieuwe broodformule voor treinstations te ontwikkelen. (In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de nieuwe TRECK-formule. Nu geen abonnee? Meld je hier gratis aan voor een digitaal abonnement

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid