Efteling-bezoeker kan voortaan eten bestellen via de app

De Hongerige Machinist in Station Oost waar de bestelde artikelen kunnen worden opgehaald Foto: Efteling

Leisure – Bezoekers van De Efteling kunnen voortaan via de app hun eten en drinken bestellen. Het gaat vooralsnog om een test. Met de nieuwste Efteling-app kunnen bezoekers frietjes, snacks en drankjes bestellen en betalen, en het tijdstip bepalen waarop deze kunnen worden afgehaald bij de horecalocatie ‘De Hongerige Machinist’.

De al bestaande app heeft voor het bestellen en betalen van de artikelen een extra functionaliteit gekregen, zo laat het attractiepark weten. Sinds het voorjaar zijn de menukaarten al te bekijken van 4 restaurants, te weten Het Witte Paard, Polles Keuken, Het Seylend Fregat en De Hongerige Machinist. De app gaat nu een volgende fase in  met het digitaal bestellen en afrekenen.

Test

Vooralsnog gaat het om een test bij het horecapunt De Hongerige Machinist, in Station de Oost. Het beschikbare assortiment is daarop aangepast. Ook is het aantal bestellingen dat tegelijkertijd kan worden uitgeleverd nog  gelimiteerd. De komende periode wordt gekeken hoe dit verder is uit te breiden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek