Eggs&Co, Health Food Wall en Yoghurt Barn openen vestigingen op Schiphol


Convenience - Op luchthaven Schiphol zijn maandag drie vestigingen geopend van gemaksformules die inzetten op gezondheid en snelheid: Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn. Na de komst van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza met de opening van Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een antwoord op de stijgende vraag naar gezonde, zogenoemde ‘to go’ producten die de hele dag door beschikbaar zijn. Eggs&Co is een concept van Vermaat Airport Exploitaties met gerechten die allemaal gemaakt zijn van kip of ei. De horecagelegenheid werkt vooral met duurzame ingrediënten en de gerechten worden vers in de keuken bereid. De Health Food Wall is een concept waar bezoekers 24/7 vegetarische, veganistische of glutenvrije gerechten ‘uit de muur’ kunnen halen. Er worden zes verschillende seizoensgebonden maaltijden aangeboden. Yoghurt Barn biedt reizigers een breed aanbod aan biologische yoghurts met toppings naar keuze. Antwoorden “De behoefte aan makkelijk en snel wat eten op een luchthaven is van oudsher al groot”, licht Irene Muysson, head of Retail, F&B en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol toe. “Maar we zien een groeiende vraag onder onze passagiers naar gezonde ‘to go’ maaltijden van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe horecaconcepten De Verspillingsfabriek, Yoghurt Barn, Health Food Wall en Eggs&Co zijn daar voor onze reizigers uitstekende antwoorden op. Hiermee vergroten we het palet aan keuze en hopen daardoor een positieve bijdrage te leveren aan de ervaring van reizigers op Schiphol.” Convenience - Op luchthaven Schiphol zijn maandag drie vestigingen geopend van gemaksformules die inzetten op gezondheid en snelheid: Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn. Na de komst van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza met de opening van Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een antwoord op de stijgende vraag naar gezonde, zogenoemde ‘to go’ producten die de hele dag door beschikbaar zijn. Eggs&Co is een concept van Vermaat Airport Exploitaties met gerechten die allemaal gemaakt zijn van kip of ei. De horecagelegenheid werkt vooral met duurzame ingrediënten en de gerechten worden vers in de keuken bereid. De Health Food Wall is een concept waar bezoekers 24/7 vegetarische, veganistische of glutenvrije gerechten ‘uit de muur’ kunnen halen. Er worden zes verschillende seizoensgebonden maaltijden aangeboden. Yoghurt Barn biedt reizigers een breed aanbod aan biologische yoghurts met toppings naar keuze. Antwoorden “De behoefte aan makkelijk en snel wat eten op een luchthaven is van oudsher al groot”, licht Irene Muysson, head of Retail, F&B en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol toe. “Maar we zien een groeiende vraag onder onze passagiers naar gezonde ‘to go’ maaltijden van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe horecaconcepten De Verspillingsfabriek, Yoghurt Barn, Health Food Wall en Eggs&Co zijn daar voor onze reizigers uitstekende antwoorden op. Hiermee vergroten we het palet aan keuze en hopen daardoor een positieve bijdrage te leveren aan de ervaring van reizigers op Schiphol.”

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid