Enkco Food Group en Müller Fresh Food Logistics slaan handen ineen

Industrie - Enkco Food Group en Müller Fresh Food Logistics slaan de handen ineen en gaan een meerjarige strategische samenwerking aan. Binnen deze strategische samenwerking vervoert Müller Fresh Food Logistics alle koelverse en diepgevroren levensmiddelen van de Enkco Food Group in de Benelux vanuit de productielocaties van de Enkco Food Group in Holten, Rijssen en Deventer.

Enkco Food Group (www.enkco.nl) en Müller Fresh Food Logistics zijn duidelijk tevreden met deze samenwerking. “Met deze strategische samenwerking met Müller zetten we een belangrijke stap om onze logistieke activiteiten verder te optimaliseren. De strategische samenwerking met Müller Fresh Food Logistics past uitstekend in ons plaatje van verdere groei en logistieke professionalisering”, stelt algemeen directeur Heite Dommerholt van de Enkco Food Group. Müller Fresh Food Logistics is volgens hem evenals de Enkco Food Group een stabiel en snel groeiend bedrijf met een lange historie in food. “Ik heb er alle vertrouwen in dat onze klanten door deze nieuwe stap nog verder en beter zullen worden ontzorgd.”

Belangrijke stap
Algemeen directeur Jan-Peter Müller van Müller Fresh Food Logistics: “Via deze strategische samenwerking met Enkco Food Group zetten wij een belangrijke stap om onze positie in de Benelux verder te versterken. De Enkco Food Group is een zeer gerenommeerde partij in food en we zijn blij en trots dat we gezamenlijk met hen deze stap kunnen maken. Food zit in het DNA van onze beide bedrijven en deze samenwerking zal leiden tot een win-win situatie voor de Enkco Food Group, Müller Fresh Food Logistics en natuurlijk onze klanten.”

Bron: @FoodClicks
 

Auteur: Martijn Louws