Espria besteedt boodschappen uit aan Zorgboodschap

Zorg – Zorgboodschap, 100% onderdeel van het familiebedrijf Boon Food Group,  heeft per 1 november 2018 een meerjarenovereenkomst afgesloten met Espria. De samenwerking betreft alle leveringen van boodschappen aan de cliënten en bewoners van de Esperia-merken Icare, GGZ Drenthe, De Trans en Zorggroep Meander.

De komende jaren gaat Zorgboodschap alle boodschappen verzorgen, samen met het facilitair bedrijf. Hierdoor worden logistieke bewegingen op de terreinen verminderd.  Een aantal locaties wordt al bediend door Zorgboodschap, voor deze locaties wijzigt er niets. “Wij hebben de ambitie om de komende jaren de samenwerking te intensiveren om onze cliënten en collega’s steeds van dienst te kunnen zijn met maatwerk”, aldus Arthur Notermans, Raad van Bestuur Espria.

Zorgboodschap is de online supermarkt voor de zorg en levert naast retail en foodservice artikelen ook medische voeding en huishoudelijke artikelen op elke gewenste plek in de zorg. Van restaurant tot afdeling geleverd tot in de koelkast. Arij Boon, algemeen directeur Boon Food Group: “Wij werken de komende tijd intensief verder aan optimale synergie en integratie van Zorgboodschap vanuit ons nieuwe onderkomen in Dordrecht.” Als onderdeel van de Boon Food Group is Zorgboodschap lid van Superunie.

Zorgconcern

Zorgconcern Espria verleent zorg aan kwetsbare mensen. De verschillende zorgorganisaties in de Espria groep bieden verpleging, verzorging, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en verstandelijke gehandicaptenzorg. Deze zorgaanbieders werken elk in een eigen regio in Noordoost-, Midden- en/of Noordwest-Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek