Faillissement voor The Colour Kitchen

Catering - Op 4 juni jl. is het faillissement uitgesproken van alle BV’s van The Colour Kitchen, de BV’s van de franchiserestaurants (Zuilen en de Oude Gracht) en The Colour Kitchen On Tour zijn niet failliet.

Dat schrijft The Colour Kitchen op haar eigen website over de ontstane situatie. Volgens de maatschappelijke cateraar is het helaas niet gelukt om het faillissement van de The Colour Kitchen BV’s te voorkomen. Geken wordt naar oplossingen, maar de cateraar verwacht niet dat de organisatie stopt met haar maatschappelijke missie.

In overleg met de curator kunnen is bepaald dat alle activiteiten voorlopig worden voortgezet. Bovendien schat de organisatie in dat er is een grote kans is op overname van de activiteiten. Medewerkers werken momenteel door om onze dienstverlening voort te zetten en een overname in goede banen te leiden. Ook de nieuwe aanmeldingen voor de opleidings- en begeleidingsprogramma’s kunnen voorlsnog gewoon gedaan worden. Alleen de intakegesprekken zullen op een later moment plaatsvinden wanneer de doorstart of overname een feit is.

Bron: The Colour Kitchen

Auteur: Steffen van Beek