Family in kerkgebouw Axel zeer succesvol


Formulenieuws – Bijzonder was de Family-locatie al bij opening. In de oude rooms-katholieke kerk in Axel werd een nieuw eethuis met cafetaria geopend. Een blikvanger. Maar ook de gasten weten de locatie, die nu drie weken open is,  massaal te vinden. De locatie heeft ook een terras met meer dan 120 zitplaatsen. Voor de kinderen is er ook nog een indoor speelparadijs gebouwd die geluidsproof is, zodat gasten in het eethuis er geen last van hebben. Sinds de opening in juni loopt de locaties uitstekend, meldt ook formulehuis FHC Formulebeheer. Dat Family Axel tot stand is gekomen, hangt samen met de parkeergelegenheid voor het winkelcentrum van Axel. De ondernemers van Family Axel, die meerdere retailondernemingen in het winkelcentrum bezitten, waren op zoek naar een stuk grond om de parkeermogelijkheden uit te breiden. ‘Aan de andere kant van de weg staat de kerk met daarbij 5000 vierkante meter grond,’ zegt ondernemer Mirjam Sariman-Luitjens. De ondernemers kochten de grond op en kregen hierbij de kerk op de koop toe. De parkeerplekken werden gebouwd en de kerk kon vervolgens naar eigen inzicht worden gebruikt. De ondernemers kwamen al snel op het idee om een ontmoetingsplek te creëren waar mensen fijn terecht konden voor lunch, diner of een kopje koffie. De formule Family sprak de ondernemers aan en begin 2019 startte Family Axel met de verbouwing met als resultaat de opening eind juni. Bron: FHC Formulebeheer/@FoodClicks Formulenieuws – Bijzonder was de Family-locatie al bij opening. In de oude rooms-katholieke kerk in Axel werd een nieuw eethuis met cafetaria geopend. Een blikvanger. Maar ook de gasten weten de locatie, die nu drie weken open is,  massaal te vinden. De locatie heeft ook een terras met meer dan 120 zitplaatsen. Voor de kinderen is er ook nog een indoor speelparadijs gebouwd die geluidsproof is, zodat gasten in het eethuis er geen last van hebben. Sinds de opening in juni loopt de locaties uitstekend, meldt ook formulehuis FHC Formulebeheer. Dat Family Axel tot stand is gekomen, hangt samen met de parkeergelegenheid voor het winkelcentrum van Axel. De ondernemers van Family Axel, die meerdere retailondernemingen in het winkelcentrum bezitten, waren op zoek naar een stuk grond om de parkeermogelijkheden uit te breiden. ‘Aan de andere kant van de weg staat de kerk met daarbij 5000 vierkante meter grond,’ zegt ondernemer Mirjam Sariman-Luitjens. De ondernemers kochten de grond op en kregen hierbij de kerk op de koop toe. De parkeerplekken werden gebouwd en de kerk kon vervolgens naar eigen inzicht worden gebruikt. De ondernemers kwamen al snel op het idee om een ontmoetingsplek te creëren waar mensen fijn terecht konden voor lunch, diner of een kopje koffie. De formule Family sprak de ondernemers aan en begin 2019 startte Family Axel met de verbouwing met als resultaat de opening eind juni. Bron: FHC Formulebeheer/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

Formulenieuws – Vandaag op de dag af, bestaat FHC Formulebeheer 30 jaar. Zaterdag 30 maart is dan ook de aftrap van het jubileumjaar van het formulehuis, bekend van de franchiseformules Foodmaster, VITAL en Family. Het komend jaar staan tal van activiteiten op het programma.

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




Family start pilot met bestelzuil in Heemskerk

Formulenieuws - FHC Formulebeheer en Foodticket zijn dit voorjaar een samenwerking gestart om het online bestelplatform te optimaliseren. Deze week werd daarin eerste stap gezet met de plaatsing van de eerste orderkiosk. Family-ondernemer Sander Koenekoop had de primeur.

Lees bericht

FHC kiest voor Vega Frick van GoodLife Foods

Formulenieuws – Vegetarische producten staan overal meer in de belangstelling bij de consument. Ook in het cafetariabedrijf en op andere horecalocaties wordt het assortiment vegetarische producten steeds uitgebreider. FHC Formulebeheer ziet de verschuiving in de markt eveneens en kiest voor formules Family en Foodmaster nu voor uitbreiding met de vegetarische frikandel Vega Frick van GoodLife Foods.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid