FEBO start in 10 vestigingen met betaal-app OK

FEBO start met OK-app

Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO gaat in 10 vestigingen starten met de betaal-app OK. De OK-app heeft als ambitie de portemonnee met alle betaalpassen, klantenkaarten, spaarzegels en bonnetjes te vervangen. Op een later moment wordt betalen met de OK-app ook bij andere FEBO-vestigingen mogelijk.

De kassa’s van Mplus zijn volledig geïntegreerd met OK, waardoor het mogelijk is om naast mobiel betalen, automatisch kortingen of spaaracties toe te passen. “Dat is een van de redenen waarom we voor OK gekozen hebben, want zo wordt het onze klanten een stuk makkelijker gemaakt om mee te doen aan bepaalde acties, of kortingen te verzilveren”, zegt Rory van Haarlem van FEBO.

De OK-app wordt in Nederland al gebruikt voor het opslaan van allerhande passen zoals klantenkaarten, lidmaatschappen en ID’s, laat FEBO weten. Daarnaast kan er op steeds meer plekken betaald worden met de OK-app. OK bouwt momenteel aan een landelijk acceptatienetwerk, zowel in de winkel als online. “We zijn natuurlijk blij om FEBO aan onze lijst van OK-punten toe te voegen”, zegt Sander ten Dam, CEO van OK. “Deze pilot is een mooie eerste stap.”

Uitrol

Naast de eerste 10 vestigingen van FEBO zijn ook Praxis, Dirk van der Broek, DekaMarkt en BeautyX live met OK. Ketens als Jamin en VitaminStore zijn in de voorbereidende fase, net als verschillende SuperUnie supermarkten.

Bron: FEBO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek