FFC zoekt partner om Délifrance op het station te krijgen


Stationswinkels – Délifrance, één van de grootste en bekendste formules in het lunchsegment, mag niet zomaar mee in de tender om reizigers op stations te voorzien van haar Franse specialiteiten. Samenwerking met een grote operator is een harde eis vanuit NSStations, dat de locaties beheert en coordineert. FFC beheert vanaf 1 april 2018 de masterfranchise van de formule in de Benelux. Ook al is FFC de grootste zelfstandige fastservice franchiseorganisatie in Nederland, zonder partner mag zij zich niet aanmelden voor de tender. “Ben je als grootste franchiseorganisatie toch opeens te klein”, grapt Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC. Grote operator Volgens Holshuijsen is samenwerking met een grote operator (organisatie die werkt met eigen personeel) een harde eis vanuit de NS. En de tijd tikt voor FFC, de sluitingsdatum voor het aanmelden komt namelijk steeds dichterbij. Délifrance past perfect op het station volgens Holshuijsen: “We hebben al meer dan 60 grab-en-go corners in het petrolkanaal. Dit kunnen we gemakkelijk doorvertalen naar het station. Ook internationaal gezien is er ervaring genoeg. In meer dan 16 landen is Délifrance actief en we zijn te vinden op verschillende vliegvelden en in grote winkelcentra. We zouden het een groot gemis vinden als de bekendste lunchformule zichzelf niet eens mag presenteren aan de NS. Daarom zoeken we nu een enthousiaste operator die samen met ons het allernieuwste concept van Délifrance op het station gaat krijgen.” Bron: FFC Stationswinkels – Délifrance, één van de grootste en bekendste formules in het lunchsegment, mag niet zomaar mee in de tender om reizigers op stations te voorzien van haar Franse specialiteiten. Samenwerking met een grote operator is een harde eis vanuit NSStations, dat de locaties beheert en coordineert. FFC beheert vanaf 1 april 2018 de masterfranchise van de formule in de Benelux. Ook al is FFC de grootste zelfstandige fastservice franchiseorganisatie in Nederland, zonder partner mag zij zich niet aanmelden voor de tender. “Ben je als grootste franchiseorganisatie toch opeens te klein”, grapt Bas Holshuijsen, algemeen directeur FFC. Grote operator Volgens Holshuijsen is samenwerking met een grote operator (organisatie die werkt met eigen personeel) een harde eis vanuit de NS. En de tijd tikt voor FFC, de sluitingsdatum voor het aanmelden komt namelijk steeds dichterbij. Délifrance past perfect op het station volgens Holshuijsen: “We hebben al meer dan 60 grab-en-go corners in het petrolkanaal. Dit kunnen we gemakkelijk doorvertalen naar het station. Ook internationaal gezien is er ervaring genoeg. In meer dan 16 landen is Délifrance actief en we zijn te vinden op verschillende vliegvelden en in grote winkelcentra. We zouden het een groot gemis vinden als de bekendste lunchformule zichzelf niet eens mag presenteren aan de NS. Daarom zoeken we nu een enthousiaste operator die samen met ons het allernieuwste concept van Délifrance op het station gaat krijgen.” Bron: FFC

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht


Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees bericht




Kwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over

Overname - Per 1 januari 2023 is Kwalitaria de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. De formule, die in 2015 is opgericht door jeugdvrienden Valentijn Prince en Daan van Loon, richt zich op het bezorgen van ambachtelijk bereide premium burgers. De formule telt vier vestigingen, in Tilburg, Breda, Eindhoven en Nijmegen. Januari 2023 wordt de eerste pilot gestart in Tilburg waar het beste van...

Lees bericht

50.000 euro voor Kinderen van de Voedselbank van Kwalitaria

Schenking – Met haar kindermenu maakt cafetariaformule Kwalitaria niet alleen kinderen bij Kwalitaria blij, maar ook kinderen die in armoede leven. Van elk verkocht kindermenu gaat er namelijk ook een donatie naar Stichting Kinderen van de Voedselbank. Zo kon het dat de 130 Kwalitaria ondernemers 50.000 euro konden overhandigen aan de stichting, die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid