Fletcher Hotels sluiten zich aan bij Victoria Trading

Foto: Fletcher Hotels

Inkoop – Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, sluit zich aan bij inkoopcoöperatie Victoria Trading. Bij de inkoopgroep zijn al zeven andere foodservicebedrijven aangesloten, te weten Albron, de Efteling, Franchise Friendly Concepts, HMSHost, La Place, Vermaat Groep en Total Nederland.

De aangesloten partijen werken samen op het gebeid van inkoop van producten, diensten en logistiek. Victoria Trading heeft zich tot doel gesteld het verbeteren van de prijs-kwaliteitverhouding, het vergroten van efficiency in de keten en het innoveren en intensiveren van maatschappelijk ondernemen. Ook op het gebied van productontwikkeling wordt samengewerkt. Harry Stofberg, voorzitter Victoria Trading, is blij met de komst van Fletcher. Niet alleen vanwege de expansiedrift van de hotelketen, maar ook omdat de keten voor het achtste jaar op rij gekozen is tot Nederlands meest populaire hotelketen. “Fletcher is vastbesloten haar expansie drift te combineren met een verdere professionalisering van haar (inkoop) operatie met Victoria Trading en dat is precies waarvoor wij willen staan,” aldus Stofberg.

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met bijna 100 locaties door heel Nederland. Er zijn ruim 3800 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek