FM at Work ontwikkelt hospitalitypakket

Facilities - FM at Work, de facilitaire dochter van SAB Catering, heeft een nieuw hospitalitypakket ontwikkeld voor bedrijven. Hierbij wordt zowel de complete inrichting als de exploitatie van receptie en restaurant verzorgd in samenwerking met SAB Catering. Het concept is in samenspraak met opdrachtgever Mayfield Asset & Property Management gelanceerd bij Wapenrust, een kantoorgebouw van 9.000 vierkante meter in Apeldoorn,

Receptiemedewerkers die ook zorgen voor koffie én de lunch. Het nieuwe hospitalityconcept dat FM at Work op maat ontwikkelde voor Mayfield, brengt hospitality naar een ander niveau, meldt FM at Work in een persbericht. Hospitalityservice die normaal gesproken alleen voor grote organisaties is weggelegd is nu ook bereikbaar voor kleinere bedrijven in een verzamelpand. Remco Schapendonk, manager Facilities voor FM at Work en verantwoordelijk voor de restyling, inrichting en exploitatie van dit project: “Het hele proces begon met een complete make-over van de ontvangstruimte. De centrale hal, voorheen een grote onpersoonlijke ruimte, is sinds kort een gezellige, multifunctionele omgeving. De ontvangstbalie wordt gecombineerd met een koffiecorner en lunchcounter met horeca-uitstraling.”

Pranzo
De koffiecorner wordt gecombineerd met een grab&go-unit waar de gasten buiten de lunchtijd iets lekkers kunnen kiezen: een muffin, een koek of een croissantje bijvoorbeeld. De lunchcounter is ingericht volgens het Pranzo-concept: versbeleving en bereiding op maat staan hierin centraal. Schapendonk: “Niet alleen de combinatie van verschillende hospitalityfuncties is nieuw, ook commercieel gezien is het contract anders dan gebruikelijk. Voor de receptie hebben wij een contract met de eigenaar/verhuurder van het gebouw, de exploitatie van de catering gaan we zelf terugverdienen. Daarbij bieden wij ook banquetingservice aan voor de huurders, en facilitaire diensten als schoonmaak en huismeesterdiensten.” De ruimte op de begane grond is opnieuw ingericht, in nauwe samenwerking met SAB Catering. FM at Work heeft alle apparatuur en de installatie verzorgd. Remco: “In de exploitatie werken we samen met SAB, de hospitalitymedewerkers huren wij in via SAB en het ICT netwerk voor de gasten is gezamenlijk met de servicedesk aangelegd.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Martijn Louws