FM at Work ontwikkelt hospitalitypakket


Facilities - FM at Work, de facilitaire dochter van SAB Catering, heeft een nieuw hospitalitypakket ontwikkeld voor bedrijven. Hierbij wordt zowel de complete inrichting als de exploitatie van receptie en restaurant verzorgd in samenwerking met SAB Catering. Het concept is in samenspraak met opdrachtgever Mayfield Asset & Property Management gelanceerd bij Wapenrust, een kantoorgebouw van 9.000 vierkante meter in Apeldoorn, Receptiemedewerkers die ook zorgen voor koffie én de lunch. Het nieuwe hospitalityconcept dat FM at Work op maat ontwikkelde voor Mayfield, brengt hospitality naar een ander niveau, meldt FM at Work in een persbericht. Hospitalityservice die normaal gesproken alleen voor grote organisaties is weggelegd is nu ook bereikbaar voor kleinere bedrijven in een verzamelpand. Remco Schapendonk, manager Facilities voor FM at Work en verantwoordelijk voor de restyling, inrichting en exploitatie van dit project: “Het hele proces begon met een complete make-over van de ontvangstruimte. De centrale hal, voorheen een grote onpersoonlijke ruimte, is sinds kort een gezellige, multifunctionele omgeving. De ontvangstbalie wordt gecombineerd met een koffiecorner en lunchcounter met horeca-uitstraling.” Pranzo De koffiecorner wordt gecombineerd met een grab&go-unit waar de gasten buiten de lunchtijd iets lekkers kunnen kiezen: een muffin, een koek of een croissantje bijvoorbeeld. De lunchcounter is ingericht volgens het Pranzo-concept: versbeleving en bereiding op maat staan hierin centraal. Schapendonk: “Niet alleen de combinatie van verschillende hospitalityfuncties is nieuw, ook commercieel gezien is het contract anders dan gebruikelijk. Voor de receptie hebben wij een contract met de eigenaar/verhuurder van het gebouw, de exploitatie van de catering gaan we zelf terugverdienen. Daarbij bieden wij ook banquetingservice aan voor de huurders, en facilitaire diensten als schoonmaak en huismeesterdiensten.” De ruimte op de begane grond is opnieuw ingericht, in nauwe samenwerking met SAB Catering. FM at Work heeft alle apparatuur en de installatie verzorgd. Remco: “In de exploitatie werken we samen met SAB, de hospitalitymedewerkers huren wij in via SAB en het ICT netwerk voor de gasten is gezamenlijk met de servicedesk aangelegd.” Bron: @FoodClicks Facilities - FM at Work, de facilitaire dochter van SAB Catering, heeft een nieuw hospitalitypakket ontwikkeld voor bedrijven. Hierbij wordt zowel de complete inrichting als de exploitatie van receptie en restaurant verzorgd in samenwerking met SAB Catering. Het concept is in samenspraak met opdrachtgever Mayfield Asset & Property Management gelanceerd bij Wapenrust, een kantoorgebouw van 9.000 vierkante meter in Apeldoorn, Receptiemedewerkers die ook zorgen voor koffie én de lunch. Het nieuwe hospitalityconcept dat FM at Work op maat ontwikkelde voor Mayfield, brengt hospitality naar een ander niveau, meldt FM at Work in een persbericht. Hospitalityservice die normaal gesproken alleen voor grote organisaties is weggelegd is nu ook bereikbaar voor kleinere bedrijven in een verzamelpand. Remco Schapendonk, manager Facilities voor FM at Work en verantwoordelijk voor de restyling, inrichting en exploitatie van dit project: “Het hele proces begon met een complete make-over van de ontvangstruimte. De centrale hal, voorheen een grote onpersoonlijke ruimte, is sinds kort een gezellige, multifunctionele omgeving. De ontvangstbalie wordt gecombineerd met een koffiecorner en lunchcounter met horeca-uitstraling.” Pranzo De koffiecorner wordt gecombineerd met een grab&go-unit waar de gasten buiten de lunchtijd iets lekkers kunnen kiezen: een muffin, een koek of een croissantje bijvoorbeeld. De lunchcounter is ingericht volgens het Pranzo-concept: versbeleving en bereiding op maat staan hierin centraal. Schapendonk: “Niet alleen de combinatie van verschillende hospitalityfuncties is nieuw, ook commercieel gezien is het contract anders dan gebruikelijk. Voor de receptie hebben wij een contract met de eigenaar/verhuurder van het gebouw, de exploitatie van de catering gaan we zelf terugverdienen. Daarbij bieden wij ook banquetingservice aan voor de huurders, en facilitaire diensten als schoonmaak en huismeesterdiensten.” De ruimte op de begane grond is opnieuw ingericht, in nauwe samenwerking met SAB Catering. FM at Work heeft alle apparatuur en de installatie verzorgd. Remco: “In de exploitatie werken we samen met SAB, de hospitalitymedewerkers huren wij in via SAB en het ICT netwerk voor de gasten is gezamenlijk met de servicedesk aangelegd.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht

Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid