Food business platform Kitchen Republic breidt in Amsterdam uit met tweede locatie

'Culinaire werkplaats' Kitchen Republic biedt ambitieuze, startende food entrepreneurs een platform

Convenience - Kitchen Republic, het food business platform uit Amsterdam, breidt uit met een tweede locatie, ook weer in de hoofdstad. Voor de realisatie is een crowdfundingactie opgezet.

De 900 vierkante meter grote keuken van Kitchen Republic is te klein geworden. Op een steenworp afstand van de huidige locatie is de volgens het bedrijf ‘ideale loods van 1500 extra vierkante meter’ gevonden. De loods biedt de oplossing voor de vraag naar meer én professionelere keukenruimtes. Aparte productie-units bieden de volgende stap in professionalisering en expansie van de food entrepreneurs. Om de plannen te realiseren, is een crowdfundingactie gestart. Via CrowdAboutNow kunnen investeerders hun steentje bijdragen. Kitchen Republic is van plan om via het platform 100.000 euro aan investeringen op te halen.

Kitchen Republic is een culinaire werkplaats dat ambitieuze, startende food entrepreneurs een platform biedt om zowel de productie als de innovatie van producten te kunnen realiseren. Bekende merken die het heeft voortgebracht zijn onder meer Oh Na Mi Kimchi en Baked.

Auteur: Paul Peter Blonk