Food-investeerder Pulsar Network Capital start met Sustainable Food Fund

Oprichter en managing partner Patrick Driessen

Investeringsfonds - Investeerder en onafhankelijke participatiemaatschappij in gezonde & duurzame voeding Pulsar Network Capital start - na ruim een jaar van voorbereiding – met het Sustainable Food Fund:  een nieuw investingsfonds met een beoogd fondskapitaal van €75 miljoen. Dit is het eerste fonds met 100% focus op gezonde en duurzame voeding.

Het fonds heeft als doel te investeren in zo'n 15 tot 20 innovatieve en groeiende bedrijven in de segmenten sustainable food, nutrition, foodtech en agritech. Deze bedrijven moeten de potentie hebben om een waardevolle en winstgevende bijdrage te leveren aan een gezonde, transparante en duurzame voedselketen. Het team van Pulsar Network Capital gelooft dat dit uiteindelijk zal leiden tot een duurzame voedselketen en een gezonder voedselpatroon.

Oprichter en managing partner Patrick Driessen over het fonds: “Ons primaire doel is het structureel helpen optimaliseren van de voedselketen om daarmee een significante bijdrage te leveren aan het voorkomen en terugdringen van ziekten en aandoeningen; daar moeten onze mede-investeerders ook een goed gevoel bij hebben!”

Bron: Pulsar Network Capital

Auteur: Steffen van Beek