Foodhal ‘Mooie Boules’ wil snel uitbreiden

Mooie Boules wil volgend jaar snel uitbreiden

Horeca - Mooie Boules, het horecaconcept waar het spelen van jeu de boules wordt gecombineerd met uit eten gaan heeft een derde locatie. Na Amsterdam en Rotterdam is nu Delft geopend, maar begin 2020 volgen ook Breda en Eindhoven. Andere locaties worden vooralsnog stil gehouden.

Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. De locaties hebben grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én soms zelfs een eigen bar. Ook zijn er diverse bordspellen te doen, is er een tafeltennistafel én een karaoke room. De locaties zijn populair als ontmoetingsplaats, maar ook voor bedrijfsuitjes. De belangstelling is zo groot dat de horecaformule snel wil uitbreiden.

Breed foodaanbod

In samenwerking met Ron Gastrobar, van chef-kok Ron Blaauw, zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Daarnaast werkt elke Mooie Boules vestiging samen met lokale horecaondernemers met eigen signature dishes en alcoholische versnaperingen. Zo tapt de locatie in Delft bieren van Delftse Brouwers Naast deze lokale bieren is er ook speciale koffie van lokale koffiebranderij Miss Morrison verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek