Foodhal ‘Mooie Boules’ wil snel uitbreiden
Horeca - Mooie Boules, het horecaconcept waar het spelen van jeu de boules wordt gecombineerd met uit eten gaan heeft een derde locatie. Na Amsterdam en Rotterdam is nu Delft geopend, maar begin 2020 volgen ook Breda en Eindhoven. Andere locaties worden vooralsnog stil gehouden. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. De locaties hebben grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én soms zelfs een eigen bar. Ook zijn er diverse bordspellen te doen, is er een tafeltennistafel én een karaoke room. De locaties zijn populair als ontmoetingsplaats, maar ook voor bedrijfsuitjes. De belangstelling is zo groot dat de horecaformule snel wil uitbreiden. Breed foodaanbod In samenwerking met Ron Gastrobar, van chef-kok Ron Blaauw, zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Daarnaast werkt elke Mooie Boules vestiging samen met lokale horecaondernemers met eigen signature dishes en alcoholische versnaperingen. Zo tapt de locatie in Delft bieren van Delftse Brouwers Naast deze lokale bieren is er ook speciale koffie van lokale koffiebranderij Miss Morrison verkrijgbaar. Bron: @FoodClicks Horeca - Mooie Boules, het horecaconcept waar het spelen van jeu de boules wordt gecombineerd met uit eten gaan heeft een derde locatie. Na Amsterdam en Rotterdam is nu Delft geopend, maar begin 2020 volgen ook Breda en Eindhoven. Andere locaties worden vooralsnog stil gehouden. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. De locaties hebben grindbanen omringd met houten vintage meubilair, knusse zithoeken, huiskamers met zelftap én soms zelfs een eigen bar. Ook zijn er diverse bordspellen te doen, is er een tafeltennistafel én een karaoke room. De locaties zijn populair als ontmoetingsplaats, maar ook voor bedrijfsuitjes. De belangstelling is zo groot dat de horecaformule snel wil uitbreiden. Breed foodaanbod In samenwerking met Ron Gastrobar, van chef-kok Ron Blaauw, zijn er diverse menu’s ontwikkeld, variërend van een Indische rijsttafel tot streetfood. Daarnaast werkt elke Mooie Boules vestiging samen met lokale horecaondernemers met eigen signature dishes en alcoholische versnaperingen. Zo tapt de locatie in Delft bieren van Delftse Brouwers Naast deze lokale bieren is er ook speciale koffie van lokale koffiebranderij Miss Morrison verkrijgbaar. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees berichtPlant FWD Week wil inspireren vaker plantaardig te kiezen
Actie - Plant FWD organiseert de eerste Plant FWD Week, waar ruim 40 restaurants, waaronder Cannibale Royale, Restaurant Flore **, The Lobby, Chez Nina, Yerba en Madre, mensen worden geïnspireerd vaker plantaardig te eten.
Lees berichtSteeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd
Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.
Lees berichtRestaurant Hemel & Aarde krijgt er een wijnbar bij
Horeca - Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een bijdehand jong zusje bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar.
Lees berichtSfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten
Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.
Lees bericht