Foodmaster opent vestiging in Dokkum


Formulenieuws - Vanaf de start in 2020 zijn de deuren van Foodmaster Dokkum officieel geopend. De vestiging draaide vlak voor kerst al even op proef voor de omliggende bedrijven in Dokkum. Foodmaster Dokkum wordt geëxploiteerd door Tineke en haar man Lubbert. Zij zijn geen onbekende in de cafetariabranche. Tineke was jong, 19 jaar, toen zij voor zichzelf begon en samen met haar man snackbar Lutine opende. Omdat de cafetariabranche lastig was te combineren met kinderen werd op een gegeven moment een andere keuze gemaakt. Na jaren bij een tankstation van Avia te hebben gewerkt kroop het bloed toch waar het niet gaan en start zij opnieuw een cafetaria. Locatie? Direct naast het tankstation. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Vanaf de start in 2020 zijn de deuren van Foodmaster Dokkum officieel geopend. De vestiging draaide vlak voor kerst al even op proef voor de omliggende bedrijven in Dokkum. Foodmaster Dokkum wordt geëxploiteerd door Tineke en haar man Lubbert. Zij zijn geen onbekende in de cafetariabranche. Tineke was jong, 19 jaar, toen zij voor zichzelf begon en samen met haar man snackbar Lutine opende. Omdat de cafetariabranche lastig was te combineren met kinderen werd op een gegeven moment een andere keuze gemaakt. Na jaren bij een tankstation van Avia te hebben gewerkt kroop het bloed toch waar het niet gaan en start zij opnieuw een cafetaria. Locatie? Direct naast het tankstation. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

Formulenieuws – Vandaag op de dag af, bestaat FHC Formulebeheer 30 jaar. Zaterdag 30 maart is dan ook de aftrap van het jubileumjaar van het formulehuis, bekend van de franchiseformules Foodmaster, VITAL en Family. Het komend jaar staan tal van activiteiten op het programma.

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht


Foodmaster komt met 100% deliveryconcept

Formulenieuws – Foodmaster, een formule van FHC Formulebeheer, krijgt een nieuw cafetariaconcept dat volledig is ingesteld op bezorging. Het nieuwe delivery-format is volgens de bedenkers Robert Jan Steenhagen en Ralph Markwat gelijk het antwoord op de 1,5 meter samenleving. Half april opent de eerste locatie in Almelo.

Lees bericht



Foodmaster ontwikkelt samen met Remia frietje kaassaus

Formulenieuws – In januari gaat Foodmaster van start met een nieuwe specialiteit ‘frietje kaassaus’. Het product is ontwikkeld in samenwerking met sauzenfabrikant Remia. Tevens zet de snackformule in maart het vegetarische snacken centraal. Klanten die in januari langskomen krijgen daarnaast een frituurcultuurkalender cadeau. “De kalender is tot stand gekomen door de leuke reacties die we krijgen op onze frituurcultuur spreuken”, zegt...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid