foodora start met pick up mogelijkheid voor klanten


Bezorgdienst – Klanten van bezorgdienst foodora kunnen vanaf deze maand hun maaltijden ook zelf afhalen bij hun favoriete restaurants. De nieuwe pick up mogelijkheid is te gebruiken via de foodora app en website. Het biedt klanten de mogelijkheid om onderweg van werk naar huis een maaltijd op te pikken die normaal gesproken buiten het postcodegebied valt. Klanten kunnen bij het bestellen een keuze maken tussen laten bezorgen of zelf afhalen. Wanneer er wordt gekozen voor de pick up mogelijkheid geeft de app een afhaal tijdstip en de route naar het restaurant aan. Een bijkomend voordeel is dat het minimum ordertarief en uiteraard de bezorgkosten komen te vervallen en men niet hoeft te wachten op de fietsbezorger. “Wij vinden het belangrijk om flexibel te zijn voor onze klanten. Daarom bieden wij hen vanaf nu ook de mogelijkheid aan om voor de pick up optie te kiezen in plaats van bezorging”, zegt Vincent Hosman, Country Manager foodora Nederland. “We willen onze service blijven optimaliseren. Zo hebben we eerder dit jaar real-time order tracking gelanceerd binnen onze app. Nu voegen we de pick up toe.” Bron: foodora Bezorgdienst – Klanten van bezorgdienst foodora kunnen vanaf deze maand hun maaltijden ook zelf afhalen bij hun favoriete restaurants. De nieuwe pick up mogelijkheid is te gebruiken via de foodora app en website. Het biedt klanten de mogelijkheid om onderweg van werk naar huis een maaltijd op te pikken die normaal gesproken buiten het postcodegebied valt. Klanten kunnen bij het bestellen een keuze maken tussen laten bezorgen of zelf afhalen. Wanneer er wordt gekozen voor de pick up mogelijkheid geeft de app een afhaal tijdstip en de route naar het restaurant aan. Een bijkomend voordeel is dat het minimum ordertarief en uiteraard de bezorgkosten komen te vervallen en men niet hoeft te wachten op de fietsbezorger. “Wij vinden het belangrijk om flexibel te zijn voor onze klanten. Daarom bieden wij hen vanaf nu ook de mogelijkheid aan om voor de pick up optie te kiezen in plaats van bezorging”, zegt Vincent Hosman, Country Manager foodora Nederland. “We willen onze service blijven optimaliseren. Zo hebben we eerder dit jaar real-time order tracking gelanceerd binnen onze app. Nu voegen we de pick up toe.” Bron: foodora

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Sfeervolle Belgische Tavola laat bezoekers echt genieten

Vakbeurs – Aan culinaire hoogtepuntjes geen gebrek op de Belgische vakbeurs Tavola in Kortrijk. Dit driedaagse horecaevenement trekt traditioneel ook altijd veel Nederlandse vakbezoekers. Belangrijkste reden is dat de horecabeurs veel specialiteiten laat zien en de foodprofessional ook echt kan genieten van de kwaliteit van de producten.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht



Minder faillissementen in februari, maar horeca stijgt

Analyse - In februari zijn 26 minder bedrijven failliet verklaard dan in januari, meldt het CBS. Dat is een daling van 7 procent. De onderliggende trend van het aantal faillissementen is echter bijna 2 jaar stijgend. Relatief gezien werden er in februari de meeste faillissementen uitgesproken in de sector horeca.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid