Foodstep verhuist naar WFC-terrein in Ede


Verhuizing - Foodstep en de bedrijven Food Inspiration, Shoot My Food Communication en PS in Foodservice verhuizen per 1 juni van het WAT-gebouw in Bennekom naar het World Food Center in Ede, de voormalige Frisokazerne. Het World Food Center is een initiatief van WFC Development B.V. (een samenwerking tussen Green Real Estate B.V. en Van Wijnen Groep N.V.), gemeente Ede, Wageningen University & Research en Stichting World Food Centers. Eind vorig jaar gaven WFC Development B.B., Wageningen University & Research, het bedrijfsleven en de overheid groen licht voor de uitwerking van de WFC Experience. Op dit terrein moeten allerhande bedrijven komen op het gebied van voeding en agriproductie. In de gebouwen moeten bedrijfsleven, overheid en wetenschap samenkomen. Bron: @FoodClicks Verhuizing - Foodstep en de bedrijven Food Inspiration, Shoot My Food Communication en PS in Foodservice verhuizen per 1 juni van het WAT-gebouw in Bennekom naar het World Food Center in Ede, de voormalige Frisokazerne. Het World Food Center is een initiatief van WFC Development B.V. (een samenwerking tussen Green Real Estate B.V. en Van Wijnen Groep N.V.), gemeente Ede, Wageningen University & Research en Stichting World Food Centers. Eind vorig jaar gaven WFC Development B.B., Wageningen University & Research, het bedrijfsleven en de overheid groen licht voor de uitwerking van de WFC Experience. Op dit terrein moeten allerhande bedrijven komen op het gebied van voeding en agriproductie. In de gebouwen moeten bedrijfsleven, overheid en wetenschap samenkomen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht


PS in Foodservice lanceert PS Impact Score

Duurzaamheid – Onder grote belangstelling van groothandels en afnemers is afgelopen woensdag de PS Impact Score gepresenteerd in het gebouw van groente- en fruitbedrijf Van Gelder in Ridderkerk. Doel van de bijeenkomst was partijen in de foodservicesector duidelijk maken dat echte stappen zetten in duurzaamheid alleen kan als data met elkaar wordt gedeeld. De gepresenteerde PS Impact Score helpt daarbij.

Lees bericht

PS in foodservice lanceert app PS Menu Maker

Introductie  – PS in foodservice introduceert een app waarbij het voor de foodprofessional eenvoudig is om de allergene informatie up-to-date te houden. Met de PS Menu Maker-app kunnen chefs en ondernemers eenvoudig en gratis een online kaart maken en de allergeneninformatie ook makkelijk delen met personeel en gasten.

Lees bericht

Omzet foodservice in de lift; rendement onder druk

Foodservice - Foodservice zit in de lift. Over periode 13, week 49 t/m 52, (5 december 2022 t/m 1 januari 2023) laat de foodservicemonitor een stijging zien van 109 procent in de toelevering van eten en drinken in foodservice ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. YTD is de groei van Foodservice 36,8 procent. Echter, het rendement staat wel onder druk door stijgende inkoopprijzen.

Lees bericht



Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid