Franchiser De Folter opent zijn vierde Spare Rib Express
Formulenieuws - Spare Rib Express heeft er met ingang van deze maand een nieuw bezorgrestaurant bij. Voor franchisenemer Ashwin de Folter is de locatie in Oosterhout zijn vierde bezorgrestaurant binnen de formule. De Spare Rib Express-formule groeit de laatste tijd hard door met name ondernemers die meerdere locaties openen. De formule telt op dit moment 56 bezorgrestaurants en heeft openingen in Meppel, Barneveld, Geldermalsen en Hengelo gepland staan. “We zijn met diverse potentiële franchisenemers in gesprek om onze formule verder uit te breiden in provincie Limburg, waaronder Maastricht en Kerkrade”, aldus David Pinedo, commercieel manager. De locatie in oosterhoud heeft De Folter, net als zijn vestiging in Oisterwijk, geopend in samenwerking met compagnon Yorick Obbens. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Spare Rib Express heeft er met ingang van deze maand een nieuw bezorgrestaurant bij. Voor franchisenemer Ashwin de Folter is de locatie in Oosterhout zijn vierde bezorgrestaurant binnen de formule. De Spare Rib Express-formule groeit de laatste tijd hard door met name ondernemers die meerdere locaties openen. De formule telt op dit moment 56 bezorgrestaurants en heeft openingen in Meppel, Barneveld, Geldermalsen en Hengelo gepland staan. “We zijn met diverse potentiële franchisenemers in gesprek om onze formule verder uit te breiden in provincie Limburg, waaronder Maastricht en Kerkrade”, aldus David Pinedo, commercieel manager. De locatie in oosterhoud heeft De Folter, net als zijn vestiging in Oisterwijk, geopend in samenwerking met compagnon Yorick Obbens. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf
Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit. Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.
Lees berichtFoodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit
Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...
Lees berichtPlant FWD Week wil inspireren vaker plantaardig te kiezen
Actie - Plant FWD organiseert de eerste Plant FWD Week, waar ruim 40 restaurants, waaronder Cannibale Royale, Restaurant Flore **, The Lobby, Chez Nina, Yerba en Madre, mensen worden geïnspireerd vaker plantaardig te eten.
Lees berichtSteeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd
Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.
Lees berichtItaliaanse ijsmerk Amorino opent winkel in Amsterdam
IJs- Gelatospecialist Amorino opent 4 april de eerste Nederlandse winkel in Amsterdam. Met de vestiging aan de Nieuwendijk maken de bekende roosvormige ijsrecepten hun intrede in Nederland.
Lees berichtRestaurant Hemel & Aarde krijgt er een wijnbar bij
Horeca - Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een bijdehand jong zusje bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar.
Lees bericht