Franz Conde terug als executive chef in Hilton Amsterdam


Persoonlijk - Executive chef Franz Conde (Caracas,1968) is terug in Hilton Amsterdam. Hij bracht er sinds 2007 creatieve banqueting-concepten tot leven en maakte samen met Roberto Payer het kookboek ‘De Pure Italiaanse keuken’. Daarnaast werd hij bekend als de specialist van chocolade-gerechten, voordat hij in 2016 naar Hilton Boekarest vertrok. Daar ging hij de uitdaging om de nummer 1 positie van het statige, klassieke Hilton te versterken. Zijn keukenbeleid leidde tot awards voor het ook aldaar gevestigde Roberto’s Restaurant en een gestroomlijnde banquetingorganisatie. Met de terugkeer naar Amsterdam breekt een nieuwe fase aan om met het getrainde keukenteam van Hilton Amsterdam verdere stappen te zetten. “Met het vooruitzicht van een jubileumjaar voor Hilton in 2019 én het 25-jaar bestaan van Roberto’s Restaurant dit najaar, kan ik mijn visie op koken en keukenmanagement volop de ruimte geven.” Bron: @FoodClicks Persoonlijk - Executive chef Franz Conde (Caracas,1968) is terug in Hilton Amsterdam. Hij bracht er sinds 2007 creatieve banqueting-concepten tot leven en maakte samen met Roberto Payer het kookboek ‘De Pure Italiaanse keuken’. Daarnaast werd hij bekend als de specialist van chocolade-gerechten, voordat hij in 2016 naar Hilton Boekarest vertrok. Daar ging hij de uitdaging om de nummer 1 positie van het statige, klassieke Hilton te versterken. Zijn keukenbeleid leidde tot awards voor het ook aldaar gevestigde Roberto’s Restaurant en een gestroomlijnde banquetingorganisatie. Met de terugkeer naar Amsterdam breekt een nieuwe fase aan om met het getrainde keukenteam van Hilton Amsterdam verdere stappen te zetten. “Met het vooruitzicht van een jubileumjaar voor Hilton in 2019 én het 25-jaar bestaan van Roberto’s Restaurant dit najaar, kan ik mijn visie op koken en keukenmanagement volop de ruimte geven.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Restaurant Roberto’s viert 30ste verjaardag

Jubileum - Het Italiaanse restaurant Roberto’s, gevestigd in Hilton Amsterdam, bestaat 30 jaar. Om dit te vieren, brengt Roberto’s een ode aan de Pura Cucina Italiana, geïnspireerd op de legendarische Italiaanse spaghetti Western 'The Good, the Bad and the Ugly' - 'Il buono, il brutto, il cattivo' - van Sergio Leone.

Lees bericht


Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group

Samenwerking - Roberto Payer verbindt zich als Hospitality Ambassadeur aan D&B The Facility Group. Binnen deze rol geeft hij invulling aan de Academy voor D&B talent. Ook zal hij ondersteuning geven bij Learning & Development, Concepting, Business Strategy en Recruitment.

Lees bericht


Ghebresselasie nieuwe hotelmanager Hilton Amsterdam

Benoeming - Maria Ghebresselasie (1978) is de nieuwe hotelmanager van Hilton Amsterdam. Zij neemt de dagelijkse leiding van het hotel aan de Apollolaan over van Alessio Colavecchio, die general manager werd in Hilton Lake Como. Ghebresselasie komt van Waldorf Astoria Jerusalem, waar zij sinds de opening in 2015 director of operations was. Daarvoor bekleedde zij vanaf 2004 diverse (management)functies in verschillende Hilton-vestigingen...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid