FrieslandCampina langs 350.000 huisdeuren

Marketing - Liefst 5000 melkveehouders van FrieslandCampina trekken vandaag als melkventers langs 350.000 huishoudens om hun boodschap te vertellenZe vertellen dat Campina-melk van dichtbij komt, namelijk van Nederlandse koeien die een groot deel van het jaar buiten staan. 

Bij deze grootschalige invasie van 135 dorpen en steden worden de veehouders ondersteund door kantoor- en productiemedewerkers van FrieslandCampina. Ruim 1200 medewerkers van FrieslandCampina verruilen op deze speciale dag hun bureaus en machines voor een bezoek aan de consument.

Als cadeau overhandigen de veehouders aan de deur een special edition van een literpak halfvolle melk. Voor wie de herkomst wil weten van de melk in het pak dat ze in de supermarkt gekocht hebben, heeft Campina iets nieuws. In navolging van de Campina Boerenland producten, is nu ook voor Campina-melk en -karnemelk exact na te gaan van welke boerderijen de melk afkomstig is. Dit is te zien door de code op de verpakking in te voeren op de website van Campina.

Auteur: Ubel Zuiderveld