Friterie Par Hasard opent zesde locatie in Alkmaar


Formulenieuws - Op donderdag 25 april 2019 opent friterie Par Hasard in Alkmaar. De zesde vestiging van de frietketen wordt gerund door frietbakker Xander Poort die ook de vestiging van Par Hasard op de Pier in Scheveningen op de kaart heeft gezet. De locatie aan de Laat in Alkmaar beschikt over een ruim terras met meer dan 20 zitplaatsen. Par Hasard heeft een assortiment van huisgemaakte frites met eigen sauzen, biologische frikadellen en saté van kippendijen, die gegeten kunnen  in combinatie met een glas wijn of biertje. De gerechten kunnen ter plekke worden genuttigd, worden meegenomen of worden bezorgd via thuisbezorgd.nl. Eyecatchers De Par Hasard-locaties kenmerken zich door een eigen en bourgondische uitstraling met eyecatchers. Iedere vestiging wordt ontworpen door AMA Architecten, de Amsterdamse Meubelmaker en Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. Olivier ontwierp voor de vestiging in Alkmaar een groot hangende kunstobject voor de 5 meter hoge entree. Hij voorzag de vestiging van schilderijen met bourgondische horecataferelen. Speciaal voor deze Alkmaarse vestiging schilderde hij een kunstwerk met Alkmaarse kaasmeisjes in combinatie met de Par Hasard frites. Twee concepten Het concept Par Hasard is ontwikkeld door Maastrichtenaar Xander Hasaart en bestaat in twee uitvoeringen; friterie en café friterie. De friterie focust zich op de snelle trek en de take-away. Bij de café friterie loopt de friterie door in een sfeervol café met prominente bar. Inmiddels beschikt Par Hasard over vijf vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen en Par Hasard Almere. Binnenkort wordt naast de locatie in Alkmaar ook een café-friterie aan het Hoofddorpplein in Amsterdam geopend. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Op donderdag 25 april 2019 opent friterie Par Hasard in Alkmaar. De zesde vestiging van de frietketen wordt gerund door frietbakker Xander Poort die ook de vestiging van Par Hasard op de Pier in Scheveningen op de kaart heeft gezet. De locatie aan de Laat in Alkmaar beschikt over een ruim terras met meer dan 20 zitplaatsen. Par Hasard heeft een assortiment van huisgemaakte frites met eigen sauzen, biologische frikadellen en saté van kippendijen, die gegeten kunnen  in combinatie met een glas wijn of biertje. De gerechten kunnen ter plekke worden genuttigd, worden meegenomen of worden bezorgd via thuisbezorgd.nl. Eyecatchers De Par Hasard-locaties kenmerken zich door een eigen en bourgondische uitstraling met eyecatchers. Iedere vestiging wordt ontworpen door AMA Architecten, de Amsterdamse Meubelmaker en Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier. Olivier ontwierp voor de vestiging in Alkmaar een groot hangende kunstobject voor de 5 meter hoge entree. Hij voorzag de vestiging van schilderijen met bourgondische horecataferelen. Speciaal voor deze Alkmaarse vestiging schilderde hij een kunstwerk met Alkmaarse kaasmeisjes in combinatie met de Par Hasard frites. Twee concepten Het concept Par Hasard is ontwikkeld door Maastrichtenaar Xander Hasaart en bestaat in twee uitvoeringen; friterie en café friterie. De friterie focust zich op de snelle trek en de take-away. Bij de café friterie loopt de friterie door in een sfeervol café met prominente bar. Inmiddels beschikt Par Hasard over vijf vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen en Par Hasard Almere. Binnenkort wordt naast de locatie in Alkmaar ook een café-friterie aan het Hoofddorpplein in Amsterdam geopend. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe vestiging Par Hasard combineert frites met champagne

Formulenieuws – De nieuwe locatie van friterie Par Hasard Hoofddorpplein in de Amsterdamse Schinkelbuurt gaat de verkoop van huisgemaakte frites combineren met Bourgondische Limburgse wijnen en champagne. Na een rigoureuze verbouwing is het pand omgetoverd naar een locatie waar gasten terecht kunnen voor lunch, borrel en diner. Maandag 10 juni is de opening. Par Hasard Hoofddorpplein beschikt over een eetcafé, friterie met...

Lees bericht


Derde franchiselocatie voor Par Hasard

Formulenieuws – Voor de zomer wordt in de Amsterdamse Schinkelbuurt de derde franchiselocatie geopend van de café-friterie Par Hasard. Eigenaar Xander Hasaart vond in Vincent Weijl de geschikte ondernemer voor zijn bourgondische concept. Inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen. Twee in Amsterdam, eentje in Scheveningen en eentje in Almere. De vestiging aan het Hoofddorpplein in de hoofdstad komt daar...

Lees bericht

‘Meer dan 2.000 frietzakjes in drie uur’

Fastservice - De slotact van de jubileumviering van 50 jaar Bram Ladage, het uitdelen van puntzakje friet voor 50 eurocent, is een daverend succes geworden. Niet alleen stonden de media er bol van, ook de klanten wisten de actie enorm te waarderen. De patatketen Bram Ladage bestaat vijftig jaar en om dit te vieren bedacht de, van oorsprong Rotterdamse, keten om friet...

Lees bericht

Par Hasard opent eerste franchiselocatie in Almere

Formulenieuws – De locatie in Almere Stad wordt de vierde vestiging van Par Hasard, de formule die de 'charme van de traditionele frituur vertaalt'. Naast drie locaties- in Amsterdam Zuid, Amsterdam West en op de pier in Scheveningen – van Maastrichtenaar Xander Hasaart, start nu zijn voormalige chef een eigen friterie in Flevopolder. Hasaart heeft een ambitieuze groei voor ogen: “We willen...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid