Gastvrij Rotterdam zet met Vegan Taste Lab veganisme in spotlight


Beurzen - De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam gaat een nieuw paviljoen neerzetten dat zich volledig richt op veganisme. Veganisme wint de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca en er zijn steeds meer bestaande bedrijven die veganistische producten toevoegen aan hun assortiment. Het Vegan Taste Lab biedt leveranciers en fabrikanten van plantaardig en verantwoord geproduceerde producten een podium om het bijzondere karakter van hun producten onder de aandacht te brengen van de naar verwachting 15.000 horecaprofessionals. Voor de realisatie van het Vegan Taste Lab werkt Gastvrij Rotterdam nauw samen met ProVeg International, NextFoods BV en Green Leisure. Robert Melaard, managing director van Gastvrij Rotterdam: “We willen de bezoekers inspireren op alle fronten. Een plek op de beursvloer waar je als ondernemer of manager in de horeca kunt kennismaken met en informatie kunt krijgen over veganistische producten en die zelfs kunt proeven, sluit daar naadloos op aan.” Nextfood Joep van Straalen, Co Founder at NextFoods: “Vegan is er niet langer alleen voor de vegetariër en veganisten. Het spreekt een brede groep consumenten aan die op zoek is naar een gezonde, gevarieerde en bewustere leefstijl. Als horecaprofessional kun je je hiermee echt onderscheiden.” De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks Beurzen - De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam gaat een nieuw paviljoen neerzetten dat zich volledig richt op veganisme. Veganisme wint de laatste jaren flink aan populariteit in de horeca en er zijn steeds meer bestaande bedrijven die veganistische producten toevoegen aan hun assortiment. Het Vegan Taste Lab biedt leveranciers en fabrikanten van plantaardig en verantwoord geproduceerde producten een podium om het bijzondere karakter van hun producten onder de aandacht te brengen van de naar verwachting 15.000 horecaprofessionals. Voor de realisatie van het Vegan Taste Lab werkt Gastvrij Rotterdam nauw samen met ProVeg International, NextFoods BV en Green Leisure. Robert Melaard, managing director van Gastvrij Rotterdam: “We willen de bezoekers inspireren op alle fronten. Een plek op de beursvloer waar je als ondernemer of manager in de horeca kunt kennismaken met en informatie kunt krijgen over veganistische producten en die zelfs kunt proeven, sluit daar naadloos op aan.” Nextfood Joep van Straalen, Co Founder at NextFoods: “Vegan is er niet langer alleen voor de vegetariër en veganisten. Het spreekt een brede groep consumenten aan die op zoek is naar een gezonde, gevarieerde en bewustere leefstijl. Als horecaprofessional kun je je hiermee echt onderscheiden.” De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht


Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid