Gastvrijheid, proeven en beleving centraal op jubileumeditie Gastvrij Rotterdam

Horecabeurs Gastvrij Rotterdam richt zich op de Nederlandse culinaire top

Beurzen - Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam hoopt bij de komende vijfde beurseditie, een lustrum, het recordaantal exposanten en bezoekers van 2016 te overtreffen. Een nieuwe indeling op een grotere beursvloer, Belgisch paviljoen, nieuwe opzet van het Wine & Fine Food Paviljoen, exposanten en een uitgebreid programma moet hiervoor zorgen.

“Een hoog niveau van bezoekers, snackbarhouders en ROC-scholieren komen we op bijna alle beurzen tegen, maar de top van de Nederlandse horeca, beslissers en management ontmoeten we hier op Gastvrij Rotterdam. Veel nieuwe contacten en voor ons een heel goede beurs.” Zo klonk het afgelopen jaar in de stand van Paardekooper Verpakkingen. Een reactie waar de beursorganisatie ook voor de komende lustrumeditie op hoopt, maar ook een opmerking die aantoont dat Gastvrij Rotterdam in een behoefte voorziet. Als dé vakbeurs voor horecaprofessionals profileert de het zich als ‘gastronomisch platform voor de totale horecabranche’. De beurs heeft kwaliteit hoog in het vaandel en legt de nadruk op horecaproducten en -diensten voor het midden en hoog segment horeca. Voor die profesionele bezoeker heeft Gastvrij Rotterdam opnieuw een uitgebreid programma aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Meer informatie over Gastvrij Rotterdam in de aankomende uitgave van @FoodClicks

Een overzicht van het programma van Gastvrij Rotterdam vindt u hier.

Bron: Gastvrij Rotterdam/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek