Geen hoofdprijs, wel waardering voor Wok&

wok& in Heerhugowaard

Verkiezing – Niet WOK&, maar Suittruck is tot de best startende franchiseformule van 2018 verkozen tijdens het Nationale Franchise Congres. De natural Asian foodformule kreeg van de franchisegevers wel de hoogste waardering.

De verkiezing bestond uit twee ronden. Naast een beoordeling van de vakjury was er live een stemmingsronde door het publiek, dat hoofdzakelijk uit Nederlandse franchisegevers bestond. Na een pitch door formulemanager Boris van Leeuwen van Mie Like, de organisatie achter Wok&, kwam de formule als publiekswinnaar uit de bus. Maar ondanks die waardering, koos de vakjury voor Suittruck, een bedrijf dat kleding op maat verkoopt aan de deur.

De vakjury onder leiding van Boris van der Ham, vermeldde in haar rapport wel expliciet de professionaliteit van de organisatiestructuur van Wok&. Daarnaast was er waardering voor de sociale betrokkenheid van de formule en de keuzes voor gezonde en verantwoorde producten.

Inmiddels telt de natural Asian foodformule vier vestigingen. Dit najaar zijn in Groningen en Enschede nieuwe WOK&-stores open gegaan. Daarnaast is WOK& te vinden in Heerhugowaard en Rotterdam. Binnenkort volgen nieuwe winkels in Leiden en Amsterdam.

WOK& is een fastservice concept, dat zich vooral richt op jonge mensen met een gezonde lifestyle, die de  voorkeur geven aan een verantwoorde maaltijd tegen een betaalbare prijs.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek