Genomineerden bekend van de Innofood Award 2019


Verkiezing - De 3 genomineerden voor de Innofood Award 2019 zijn bekend gemaakt. Het gaat om Kips Vega van de Zwanenberg Food Group, de nieuw corporate strategy van Koninklijke Grolsch en het verduurzaming en transparantie van de keten van eten bij de Veldhoeve Kip. Innofood is een netwerkclub in het oosten van het land. De aangesloten leden organiseren vakgroepbijeenkomsten en congressen. De Innofood Award is een waardering voor de bijzondere performance binnen het jaarthema van Innofood. Dat was voor dit jaar The taste of Change. De jury heeft alle inzendingen op diverse criteria beoordeeld en is uiteindelijk op de keuze van de drie genomineerden gekomen. Producten en bedrijven dingen mee naar de Innofood Award 2019, die op 17 oktober zal worden uitgereikt tijdens het Innofood Event 2019 in de Grolsch Veste. Verkiezing - De 3 genomineerden voor de Innofood Award 2019 zijn bekend gemaakt. Het gaat om Kips Vega van de Zwanenberg Food Group, de nieuw corporate strategy van Koninklijke Grolsch en het verduurzaming en transparantie van de keten van eten bij de Veldhoeve Kip. Innofood is een netwerkclub in het oosten van het land. De aangesloten leden organiseren vakgroepbijeenkomsten en congressen. De Innofood Award is een waardering voor de bijzondere performance binnen het jaarthema van Innofood. Dat was voor dit jaar The taste of Change. De jury heeft alle inzendingen op diverse criteria beoordeeld en is uiteindelijk op de keuze van de drie genomineerden gekomen. Producten en bedrijven dingen mee naar de Innofood Award 2019, die op 17 oktober zal worden uitgereikt tijdens het Innofood Event 2019 in de Grolsch Veste.

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Emily Pittman nieuwe Managing Director Grolsch

Benoeming - Emily Pittman wordt de nieuwe Managing Director bij Koninklijke Grolsch. Zij neemt het stokje over van Petra Maricova (Finance Director), die de afgelopen maanden als interim Managing Director fungeerde na het vertrek van Andrei Haret, zo laat de bierbrouwer weten.

Lees bericht



Nederland eerste land met tankbier Peroni Nastro Azzurro

Bierbrouwer - Koninklijke Grolsch claimt een wereldprimeur: Nederland wordt het eerste land ter wereld dat Peroni Nastro Azzurro tankbier levert in de horeca vanaf april 2022. Wereldwijd wordt het Italiaanse premium biermerk geserveerd in meer dan 70 landen, maar in geen enkel land ter wereld wordt dit bier al vers getapt uit een biertank, aldus Grolsch.

Lees bericht



Zwanenberg 100e stakeholder Samen Tegen Voedselverspilling

Voedselverspilling – Zwanenberg Food Group is het 100e bedrijf dat zich als stakeholder aansluit bij Samen Tegen Voedselverspilling. Door voeding te verhitten en in een circulaire verpakking te verpakken, en door onder andere reststromen te verwerken tot soepen en sauzen, draagt Zwanenberg fors bij aan het tegengaan van verspilling.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid