Genomineerden Franchise Trofee 2018 bekend

Vital4Skool is een van de drie genomineerde partijen voor de Franchise Trofee 2018

Franchisers - Vital4Skool, Kaldi koffie & thee en Straetus Nederland zijn genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2018. Op donderdag 24 mei horen zij wie de uiteindelijke winnaar wordt.

De bekendmaking en prijsuitreiking vindt dan plaats door onze special guest en Boris van der Ham, voorzitter Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). De genomineerden zijn:

1.     Vital4Skool is een schoolcatering formule met passie voor vers en lekker eten, welke jongeren stimuleert de gezonde keuze te maken en dynamiek in de school creëert door lokaal ondernemerschap.

2.     Kaldi koffie & thee is de franchiseformule die de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee biedt.

3.     Straetus Nederland is een snelgroeiende franchiseformule op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

Vakjury

In totaal kunnen de genomineerden 100 punten verdienen. Een vakjury kent 50 punten toe, verdeeld over de 3 kanshebbers. Dit gebeurt tijdens de jurydag waar de genomineerden zichzelf presenteren. De criteria, waaronder hun verdienmodel, de organisatie en de kwaliteit van mensen, spelen een belangrijke rol bij het toekennen van het aantal punten. De andere 50 punten worden gegeven door de leden van de NFV op donderdag 24 mei a.s., voorafgaand aan de officiële uitreiking van de Franchise Trofee 2018.

NFV Franchise Trofee

De NFV Franchise Trofee is dè vakprijs voor franchiseformules. De Franchise Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft franchiseformules erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Bron: NFV

Auteur: Steffen van Beek